Logo CCM Hockey
-25%
 • CCM Hockey Jetspeed FT2 JR hockeyklubba Right

Jetspeed FT2 JR hockeyklubba

 • CCM Hockey
 • Barn
 • Flerfärgad
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • 1-4 dagars leveranstid
 • Öppet köp i 365 dagar
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
Hämtas i INTERSPORT-butik - 0 kr
Hämtas senast 14 dagar från skickad avisering. Leveranstidslöfte 2-4 dagar. Miljövänligaste transporten.
Hämtas hos Postens ombud - 59 kr
Hämtas senast 14 dagar från skickad avisering. Leveranstidslöfte 1-3 dagar.
Hemleverans - 119 kr
Ditt paket levereras till fakturaadressen som fylls i vid betalning. Leveranstidslöfte: 1-4 dagar.

Jetspeed FT2 hockeyklubban från CCM är designad för dagens snabba hockey och optimerad för att kunna prestera på topp ute på isen. Tekniken Hybrid kickpoint , R-geometri och JF80 blad gör den till en toppmodell på marknaden. Ett kvitto på det är att den föredras av stjärnorna i världens bästa liga, NHL. Teknologin bakom hybrid kickpointen gör att kraften i en Jetspeed FT2 hockeyklubba är koncentrerad för att få ut en maximal blandning av egenskaperna kvickhet och responstid, allt för att tjäna sitt syfte - att spela bra ishockey. Hybrid flexen skapar en kraftfull hävstångseffekt för att du som spelare ska kunna flexa din hockeyklubba utan att den vrider sig, så att du får de bästa förutsättningarna att prestera optimalt ute på isen. Jetspeed FT2 är uppbyggd av Sigmatex ST och avancerad X-FLOW gjutteknik. Detta gör att vikten har minskat med 10 gram jämfört med en tidigare Jetspeed hockeyklubba. Tillsammans med världsledare inom flygteknik så har CCM tagit fram en högpresterande och innovativ vävningsprocess som bidrar till maximal styrka och robusthet i materialet, vilket i sin tur bidrar till hållbarheten har förbättrats ytterligare. Det nya lättviktsbladet JETFUEL-80 (JF-80) har en yta och en kärna med en förstärkt både tå och häl, för att ge dig en optimal lätthet och känsla när du hanterar pucken. Allt för att du ska kunna höja ditt spel ute på isen till nästa nivå. Spela ishockey som Connor McDavid med den nyaste hockeyklubban från CCM Hockey.

 • Lättviktsblad Jetfuel-80 - Kombinerar lätthet och känsla
 • Hybrid Kickpoint - Mer kraftfull hävstångseffekt
 • R-geometrin erbjuder en unik kombination av känlsa och kontroll
 • X-FLOW gjutteknik ger minskad vikt
Relaterade Intersport stories
Outdoor
Det bästa med friluftsliv
Många har en dröm och önskan om att ta sig ut allt oftare. Komma närmare naturen, stressa ner och andas frisk luft. Men vart börjar man? Hur blir man sådär härligt fridfull i skogen? Hur får man med sig kidsen i naturen?
Löpning
Löpanalys
För att löpning är underbart! Visst, det kan vara rätt jobbigt också. Det är till och med en del av tjusningen. Ibland är det tufft, men du vet att det gör nytta och efteråt, när du vunnit kampen mot dig själv, känner du dig väldigt nöjd och stolt.