Logo Bauer Hockey
-64%
 • Bauer Hockey S17 Supreme 1S Grip Stick Int - Hockeyklubba RIGHT
 • Bauer Hockey S17 Supreme 1S Grip Stick Int - Hockeyklubba RIGHT

S17 Supreme 1S Grip Stick Int - Hockeyklubba

 • Bauer Hockey
 • Barn
 • Flerfärgad
Denna produkt är slut i vårt webblager
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • 1-3 dagars leveranstid
 • Öppet köp i 365 dagar
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
Hämtas i INTERSPORT-butik - 0 kr
Hämtas senast 14 dagar från skickad avisering.
Hemleverans - 119 kr
Ditt paket levereras till fakturaadressen som fylls i vid betalning.

Med nya Supreme 1S introducerar vi RenewCore inuti bladet. RenewCore är en gel placerad inuti bladet som stannar i en flytande form genom hela dess livslängd - med den får du en överlägsen känsla i bladet och dessutom täpper gelen till små sprickor som uppstår inuti kärnan av bladet. Detta ger dig ett blad som känns krispigt och nytt längre. Nya Supreme 1S har dessutom en förlängd överföringszon som kopplar samman vår power taper och den höga kickpunkten. Detta gör att energin du skapr vid handledsskott lättare och snabbare färdas genom hela klubban och ger dig hårdare skott. Supreme 1S är utvecklad med en kombination av hög kickpunkt,kvadratiskt skaft, power taper och reaktivt blad för att ge dig ditt hårdaste skott. MPK-teknologin har utvecklats för en maximal överföring av energi från skaft till blad, som garanterar att kraften mot klubban överförs och exploderar mot pucken vid målskott. SUPREME-klubbans unika guldväv TeXtreme® kolfiber som är 20 % lättare än konventionell kolfiber ger snabbare uppspel och mer explosiva avslut utan att äventyra hållbarheten. Under spelets gång kan klubbslag och puckar orsaka små frakturer i din klubba. Men eLASTech-teknologi från BAUER hindrar att dessa sprickor sprids och garanterar att Supreme 1S alltid är redo att prestera när du är det. Flexprofil SUPREME profil med hög kickpunkt Skaftkonstruktion/skaftteknik eLASTech Resin System Monocomp Technology (äkta 1-piece) MPK-teknologi TeXtreme® karbonfiberkonstruktion Bladkonstruktion/bladteknik Utsida: TeXtreme® karbonfiberkonstruktion Insida:Renew Core Technology Pure Shot bladprofil Skaftform Kvadratiskt dubbelt konkavt skaft Avsmalning SUPREME Power Taper

 • Höga kickpunkt
 • RenewCore inuti bladet
Relaterade Intersport stories
Hockeyguider
Underhåll dina skenor!
Att skridskorna sitter bra, är bekväma och har rätt passform är givetvis en förutsättning för din åkning på isen. Det finns något ytterligare som är av hög relevans. Slipade skenor.
Ishockey
Fem tips för en lyckad hockeysäsong
Det är hög tid att börja rusta dig eller spelaren i familjen inför kommande säsong. Vi bad en av våra experter och butikssäljare på Intersport dela med sig av sina kloka tankar, idéer och tips för en lyckad hockeysäsong.