Logo Salomon
-44%
 • Salomon S/MAX X100 skidpjäxor No Colour

S/MAX X100 skidpjäxor

 • Salomon
 • Herr
 • Svart
Välj storlek
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • Hemleverans 79kr
 • Öppet köp i 365 dagar
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
Hämtas i INTERSPORT-butik - 0 kr
Hämtas senast 14 dagar från skickad avisering. Leveranstidslöfte 2-6 dagar. Miljövänligaste transporten.
Varubrev eller Postens ombud - 39 kr
Hämtas senast 14 dagar från skickad avisering. Leveranstidslöfte 1-3 dagar.
Hemleverans - 79 kr
Ditt paket levereras till fakturaadressen som fylls i vid betalning. Leveranstidslöfte: 2-6 dagar.
Budbee Hemleverans Kvällsstid - 99 kr

S/MAX X100 passar perfekt för dig som önskar en tight omslutande passform runt foten för maximal precision. Flexen på denna modellen är medelhård och gör det lätt att komma fram i position på skidorna. Njut av backarna hela dagen tack vare lättheten och den oöverträffade snökänslan som tillhandahålls genom nya Coreframe-konstruktionen. Nya Coreframe-konstruktionen använder ett Sensitive Shell med tunnare vägg, förstärkt med en fiberglas Coreframe runt fotleden och mittfoten, för att ge både förbättrad kontakt med underlaget och kraftöverföring till kanterna. Coreframe ger lätthet, ökad känsla och ökad styrka. Det är en insättning som garanterar pjäxans styvhet både före och efter Custom Shell HD-processen. Med Custom Shell HD teknologi kan pjäxan värmetilpassas och indviduellt tillpassas till den anatomiska formen på din fot på bara 10 minuter. Sense Amplifier, som är ett tillpassat material i övre delen av cuffen, ger precision i början av varje sväng med oöverträffad fjädringseffekt, snabbare kant till kant-överföring och acceleration i slutet av svängen. En ny, sömlös och anatomiskt förformad innersko utan inre eller yttre stygn förbättrar komforten, precisionen och säkerställer varmare fötter. 1780 gram, 98-104 mm läst (Custom Shell HD), Polyuretan + Coreframe i fiberglas + Custom Shell HD, My CustomFit 3D Seamless Race, 180° 35 mm spännband, Alpin förmonterad ISO 5355 – GripWalk-klar ISO 9523, Flexjusterare, 4 aluminium 3D spännen, Anpassningsbar passform 6/6

 • Anpassningsbar passform 6/6

 • 98-104 mm läst

 • 4 aluminium 3D spännen

 • Oöverträffad fjädringseffekt

Relaterade produkter
Relaterade stories
Vintersportguider
Packlista för skidresan
Oavsett om ni ska resa till alperna eller till de svenska fjällen har vi tagit fram en packlista som gör packningen till skidresan lite enklare. Allt för att undvika de förödande konsekvenserna det kan innebära om något är glömt.
Vintersportguider
Hur väljer man rätt slalomskidor?
Det är inte mycket som går upp mot en dag i skidbacken. Så länge du har rätt skidor. Med en skida som inte är gjord för din längd, tyngd eller åkstil kan innebära förödande konsekvenser för åkningen.