Formgjutna sulor – det perfekta stödet till dina fötter

Oavsett om du springer, promenerar, åker skidor eller gör något helt annat är det viktigt med bra stöd för just dina fötter. Med individuellt anpassade sulor får du den extra komforten och stabiliteten samt stöd där din fot behöver det. I våra butiker finns experterna som hjälper dig att formgjuta dina unika sulor

SÅ FORMGJUTER VI DINA SULOR:

FOTANALYS

Genom en snabb och enkel fotanalys kan våra experter se mer exakt hur dina fötter ser ut och vilket stöd du behöver.

FORMGJUTNING

Sulorna värms upp för att sedan anpassas efter dina fötter.

ANVÄND DIREKT

Efter analysen får du med dig de anpassade sulorna direkt och kan börja använda dem med en gång.

 


VANLIGA FOTTYPER:

SUPINATION

Foten lutar på utsidan och vikten fördelas utmed utsidan och minskar kroppens naturliga stötdämpande förmåga.

NEUTRAL

Foten och fotleden upprätthåller en rak linje och vikten fördelas jämnt över foten och hälen.

PRONATION

En av de vanligaste fotavvikelserna, när foten rullar inåt för mycket och vikten fördelas ojämnt.


Köp online – anpassa i butik

Om du köper dina Footbalance-sulor online kan du ta med dem till någon av våra butiker för att få dem anpassade efter din fot.

Footbalance Dynamic Blue sulor

En bra allround-sula, perfekt för olika sporter. Ger effektiv stötdämpning och komfort med lagom stöd. Stödet ger en flexibilitet som i sin tur skapar en energiåtervinning till fötterna, framförallt vid löpning. Köp dina sulor online och ta med dem till butik för att få dem individuellt anpassade efter din fot.

Footbalance Dynamic Pink sulor

FootBalance formgjuten iläggssula, anpassad för kvinnor. Smalare form på sulan. För alla fottyper. Passar både till fritid och idrottsutövning. Köp dina sulor online och ta med dem till butik för att få dem individuellt anpassade efter din fot.

Footbalance Game sulor

Sula ideal för högintensiva sporter. Game sulan är designad för att erbjuda optimal stötupptagning och god stabilitet. Perfekt för sporter som kräver snabbt och explosivt fotarbete. Köp dina sulor online och ta med dem till butik för att få dem individuellt anpassade efter din fot.

Footbalance Performance sulor

Perfekt för alla som vill ha ett lätt, dynamiskt stöd med minimalistisk känsla. Tunn och avsmalnande för perfekt passform i trånga skor som cykel- och fotbollsskor, skridskor, spikskor, racing flats och orienteringsskor. Tillverkat av slitstarkt, mycket motståndskraftigt fuktabsorberande material och med en djup hälkupa, redo för snabbt fotarbete. Toppen för sporter där hastighet och prestanda kommer först! Köp dina sulor online och ta med dem till butik för att få dem individuellt anpassade efter din fot.