Presentkort online och i butik

På Intersport kan du köpa två olika presentkort, ett digitalt presentkort och ett traditionellt fysiskt presentkort. Presentkort du köper online skickas till vald e-mailadress och kan användas både online (med presentkortsnummer och fyra säkerhetssiffror) samt i butik. I butik kan du antingen köpa det digitala presentkortet som skickas till vald e-mailadress eller ett traditionellt presentkort i fysisk form, detta kan endast användas i butik.

Anledningar till att köpa presentkort

Istället för att köpa fel, köp ett presentkort. När personen som ska få en present får ett presentkort är du alltid säker. Skapa förutsättningarna för att träna mer med rätt träningskläder, att komma ut mer i naturen med en regnjacka eller göra fler mål med ett par fotbollsskor. 

Flera skäl att välja presentkort

"Det lyckas alltid bli fel när jag ska köpa presenter, oavsett till vem det är. Antingen är det fel färg, fel tryck eller fel storlek. Även om jag utgår från önskelistan, jag förstår inte hur jag bör mig åt!"

"Någon blir alltid avundsjuk och tycker presenterna är orättvisa oavsett hur jag gör.  Köper jag ett presentkort får de skylla sig själva om det blir fel."

"Som mormor är det inte enkelt att förstå alla nymodigheter på marknaden. Köper jag ett presenkort finns det alltid något de yngre förmågorna kan köpa och bli glada för."

"Jag vet inte hur många gånger jag har ställt frågan Vad har hen för storlek nu för tiden? Nu ställer jag istället frågan om vi ska köpa presentkort för 300 eller 500 kr.