1–4 ARBETSDAGAR
FRI FRAKT & FRIA RETURER TILL BUTIK
ÖPPET KÖP I 365 DAGAR

Tävlingsvillkor

Allmänna regler och villkor för INTERSPORT Sveriges tävlingar på intersport.se och i sociala medier. Tävlingarna presenteras på www.intersport.se och/eller www.facebook.com/intersport.sverige/ och/eller på https://www.instagram.com/intersportsverige/

När du deltar i tävlingen accepterar du följande regler och villkor.

  • Tävlingen arrangeras av INTERSPORT Sverige.
  • Alla personer som deltar i tävlingen tävlar på samma villkor. För att delta måste du vara över 18år eller ha målsmans godkännande. När du lämnar dina personuppgifter för tävlingsbidraget ger du ditt medgivande att Intersport kan nyttja dessa. Alla insamlade uppgifter behandlas i enlighet med Intersports integritetspolicy. Anställda på Intersport har inte rätt att delta i tävlingen.
  • Tävlingsbidragen får inte strida mot svensk lag. Det är därför inte tillåtet att bidra med bilder och motiveringar som exempelvis innehåller pornografiskt eller rasistiskt innehåll. Tävlande ansvarar på samma sätt för att insänd beskrivning inte gör intrång i annan upphovsrätt eller på annat sätt kränker annans rätt. Intersport har inget ansvar för tävlingsbidrag stridande mot dessa villkor och förbehåller sig rätten att exkludera sådana bidrag från deltagande i tävlingen.
  • Varken Facebook eller Instagram stödjer, administrerar eller är på något sätt involverade i dessa tävlingar.
  • För att delta i våra Instagram-tävlingar krävs en öppen profil.
  • Ev. vinstskatt betalas av vinnaren.