1–4 ARBETSDAGAR
FRI FRAKT & FRIA RETURER TILL BUTIK
ÖPPET KÖP I 365 DAGAR
Sommarrea - rean är påfylld - HANDLA HÄR!Sommarrea - rean är påfylld - HANDLA HÄR!

Vårt ansvar

Intersport strävar efter att vara ett transparent företag som tar ansvar för hur vår verksamhet påverkar människa och miljö i hela värdekedjan. Hållbarhetsperspektivet ska genomsyra hela vår verksamhet och finnas i medvetandet hos alla våra medarbetare. Genom kunskap och engagemang ska vi fokusera på det som verkligen gör skillnad.

Vi vill möjliggöra en aktiv och mer hållbar livsstil genom att skapa förutsättningar och uppmuntra så många som möjligt att röra på sig så mycket som möjligt.

Genom stödet i den svenska idrottsrörelsen är vi med och stöttar föreningslivet. Genom vårt engagemang är vi med och verkar för ett mer inkluderande och jämställt samhälle genom idrott och gemenskap för barn och unga.

Vi har byggt upp vår erfarenhet och kunskap sedan starten 1968 och har ett brett sortiment med kvalitativa, säkra, funktionella och hållbara produkter.

Vi ska med medarbetaren i fokus verka för ett hållbart arbetsliv genom rättvisa och jämlika arbetsvillkor, människors rättigheter och en trygg arbetsmiljö.

Hållbarhetsrapport

Öppna och läs vår hållbarhetsrapport.

Hållbart och aktivt liv

Hållbar värdekedja