Det över 10 år långa samarbetet förlängs mellan Intersport och Modo
Fotboll

Det över 10 år långa samarbetet förlängs mellan Intersport och Modo

Lösningsfokusering, professionalism och utvecklingspotential

Modo FF väljer att förlänga samarbetsavtalet med marknadens störstateamverksamhet, Intersport. Fördelarna beskrivs som många men sportkedjans lösningsfokusering och professionalism samt föreningens utvecklingspotential är det som framförallt lyfts fram från de båda parterna.

- Att vi i Modo FF kan fortsätta fokusera på rätt saker i samband med föreningsverksamheten och idrotten ger en stor trygghet, säger Mikael Artursson, ordförande i Modo FF.

Skapar rätt förutsättningar för föreningsutveckling

Vi är inne i ett utvecklingsarbete i föreningen och med Intersport och adidas som samarbetspartner skapas riktigt bra förutsättningar för det.

- Vi har haft ett samarbete med Intersport i över 10 år och det känns mycket bra att ha signerat ett nytt 5-årigt avtal. Intersport är en leverantör som lever upp till våra förväntningar på en professionell samarbetspartner, fortsätter Mikael.

Så många som möjligt så länge som möjligt

Modo FF beskrivs som en förening som målmedvetet arbetar med att hela tiden göra sin uppskattade ungdoms- och seniorverksamhet ännu bättre. Målet är att alla ska kunna vara med utifrån sina förutsättningar och sin ambitionsnivå. Föreningen arrangerar fotbollsskola och den populära cuppen Kevin Spires för de yngsta spelarna i föreningen. Från Intersports håll är man glada att få förtroendet som fortsatt partner.

- Modo är en klubb med fina värderingar som vi är riktigt glada att få fortsätta vårt samarbete med.

Intersport ger tillbaka till föreningslivet

Intersport, Skandinaviens största föreningsverksamhet, ger tillbaka 3% till föreningslivet på allt du handlar på intersport.se och i butik. Samtidigt får du, precis som vanligt, din bonus om 2–6% som du kan handla för. Så ju mer du handlar, desto mer bonus får du OCH din förening. Snacka om win-win-win!

Andra 'Fotboll' inlägg