Gammelstads IF - En växande förening med långsiktiga mål
Fotboll

Gammelstads IF - En växande förening med långsiktiga mål

"Vi vill utveckla verksamheten, synas på nya arenor och hitta ännu starkare lokal förankring med goda samarbeten med stadsdelens skolor och företag."

Gammelstads IF bildades 1927 och har idag över 800 medlemmar, en siffra som ökar kontinuerligt i en minst sagt växande förening med stor utvecklingspotential. Genom ett nytt samarbete med Intersport vill båda parter tillsammans nå nya höjder. Föreningens långsiktiga mål är att vara stadsdelens största förening där både aktiva och icke-aktiva ska känna samhörighet och vilja vara en del.

-Vi vill utveckla verksamheten, synas på nya arenor och hitta ännu starkare lokal förankring med goda samarbeten med stadsdelens skolor och företag. Vi fick verkligen känslan att Intersport och Craft ville ha med oss i gänget. Vi ser närheten till butiken som något väldigt positivt, dessutom fick vi ett mycket gott intryck av våra kontaktpersoner på Intersport, säger Jenny Skogsberg, Ordförande i Gammelstads IF

-Vi är stolta och glada att vi har nått ett fyraårigt avtal med en så anrik förening som Gammelstads IF. Vi fortsätter vår satsning på föreningslivet och detta var ännu en viktig pusselbit för oss. Det betyder mycket för oss, både som kedja och lokalt i Norrbotten, säger Fredrik Josefsson Store manager på Intersport Storheden.

Huvudfokus på fotboll, innebandy och orientering

Föreningen satsar på bredden inom idrotten och klubbens verksamhet består idag av tre sektioner: fotboll, innebandy och orientering. Förutom sporten arrangeras årligen arrangemang som fotbollsskola, GIF-dag, sammandrag i innebandy och fotboll, SM i Orientering, O-ringen, SM sprint och Ungdoms SM i orientering. Dessutom har Gammelstads IF Norrbottens näst största fotbollsturnering, Gammelstads IF:s cup, sedan 1985 med närmare 200 deltagande lag med barn och unga mellan 8–15 år.

Andra 'Fotboll' inlägg