IFK Berga väljer Skandinaviens största föreningsverksamhet
Fotboll

IFK Berga väljer Skandinaviens största föreningsverksamhet

Intersport som ny leverantör

IFK Berga är en av regionens största föreningar med cirka 350 aktiva medlemmar. De har genom åren utvecklat en bred ungdomsverksamhet, tar stort socialt ansvar lokalt och har fostrat spelare i landslaget samt spelare i allsvenska Kalmar FF och Malmö FF.

- Vi ser Intersport och Puma som etablerade aktörer som kan tillgodose de produkter som IFK Berga har behov av. Vi känner närhet, kvalitet och effektivitet, säger Morgan Löfgren i IFK Berga.

Stort engagemang i fotboll för unga

I föreningen finns en målsättning att behålla ungdomar så länge som möjligt och få chansen att lära och utbilda för att skapa så goda fotbollsspelare som möjligt på lång sikt. - Vi har lyckats bra med våra satsningar och ser det väldigt positivt på att IFK Bergas U19 idag spelar i en nationell serie, vilket är en förutsättning för att kunna fortsätta spela fotboll i en utvecklande ungdomsmiljö samt att IFK Bergas A-lag tar i år klivet upp i division 1 vilket är en historisk händelse för klubben och första gången på 30 år som Kalmar har ett lag i Division 1, säger Morgan.

Socialt ansvar sätter grunden

Även från Intersports håll ser man positivt på att fortsätta samarbetet med en klubb som tar ett så stort socialt ansvar lokalt samt att A-laget i huvudsak består av spelare från Kalmar med omnejd och egna produkter vilket visar på stort engagemang och lokal närvaro.

- Vi ser fram emot att jobba tillsammans med IFK Berga som med sin ungdomsverksamhet och SR-trupp tillhör en av de större föreningarna i Kalmar-regionen, säger Björn Carlsson, teamsäljare på Intersport.

Intersport ger tillbaka till föreningslivet

Intersport, Skandinaviens största föreningsverksamhet, ger tillbaka 3% till föreningslivet på allt du handlar på intersport.se och i butik. Samtidigt får du, precis som vanligt, din bonus om 2–6% som du kan handla för. Så ju mer du handlar, desto mer bonus får du OCH din förening. Snacka om win-win-win!

Andra 'Fotboll' inlägg