Intersport förlänger med en av Sveriges största föreningar, Boo FF
Fotboll

Intersport förlänger med en av Sveriges största föreningar, Boo FF

2800 aktiva ungdomar och 550 ledare

Boo FF är en av Sveriges största fotbollsklubbar med 2800 aktiva ungdomar och 550 ledare. I föreningen finns något för alla, allt från Fotbollslekis för de allra minsta och 140 barn- och ungdomslag till dam- och herrlag samt Gåfotboll för de över 55. Det är mycket på gång parterna emellan och redan till hösten väntas nyheter.

- Det känns väldigt bra att vi fått till en förlängning med INTERSPORT för de kommande 5 säsongerna. Det känns inspirerande och roligt att tillsammans få utveckla samarbetet ytterligare på flera nivåer, säger Boo FF:s klubbchef Liv Sahlberg.

Idrott så länge som möjligt

Boo FF:s övergripande målsättning är att få så många som möjligt att fortsätta med sin idrott så länge som möjligt. Föreningen vill ge plats för alla barn, ungdomar och äldre som vill spela fotboll oavsett nivå eller ambition.

- Roligt att vi kan fortsätta vår resa med Boo FF. Vi är övertygade att våra lokala- och digitala lösningar med butiker och webbshoppar kommer vara väldigt positivt för Boo FF som förening och deras medlemmar. Här kommer vi utvecklas ytterligare, så att få klart med en så stor och viktig förening som Boo FF känns mycket bra, säger Anders Rinnström, Team Intersport.

Planer för framtiden

Samarbetet kommer utvecklas under perioden och båda parter har stora ambitioner och vill mycket.

- Vi kommer fördjupa samarbetet med Boo FF där vi bl.a. tillsammans med adidas och föreningen kommer starta ett projekt hur man får tjejer att fortsätta med fotboll högre upp i åldrarna. Detta projekt känns väldigt spännande och viktigt, säger Lasse Larsson Head Of Team på Intersport.

Intersport - med hjärtat i föreningslivet

Intersport är synonymt med den svenska idrottsrörelsen och föreningslivet. Vi är Skandinaviens största föreningsverksamhet och samarbetar med över 1300 föreningar och idrottsklubbar med cirka 400 000 aktiva barn och ungdomar - från norr till söder, elit och på gräsrotsnivå och inom flertalet olika sporter. På allt du handlar på Intersport ger vi tillbaka 3% till föreningslivet. Samtidigt får du, precis som vanligt, tillbaka din bonus om 2–6%. Så ju mer du handlar, desto mer bonus får du OCH din förening. Snacka om win-win-win!

Andra 'Fotboll' inlägg