Otrolig lokal närvaro och storsatsning på unga
Fotboll

Otrolig lokal närvaro och storsatsning på unga

Rengsjö SK förlänger med Intersport.

I Rengsjö SK visar man tydligt att det inte krävs särskilt stora samhällen för att driva stort engagemang och många aktiva medlemmar. Föreningen har otroliga 1130 medlemmar av de 1300 personer som bor i Rengsjö, av dessa är över 400 aktiva. När de i dagarna förlängde avtalet med Intersport som samarbetspartner beskriver de att det är deras satsning på de yngsta som kan vara framgångsfaktorn.

- Rengsjö SK har en otrolig närvaro lokalt och har satsat stort på de unga. Ett jobb som verkligen gett resultat! Det är en fin förening som vi är stolta att få samarbeta med, säger Andreas Clahr på Intersport.

Vill få unga att uppleva rörelseglädje

Föreningen har verksamhet och aktiviteter för alla åldrar, allt från treåringarna till Bingo för föreningens äldre. De senaste sex åren har de satsat mer på de yngsta vilket skapat ett stort engagemang. Genom initiativet Bollkul har de ökat antalet aktiva med det dubbla sedan starten.

- I Bollkul vill vi verkligen få barnen att upptäcka rörelseglädjen för att ge förutsättningarna för ett långvarigt idrottande. Vi vill att de yngsta tidigt ska hitta det roliga i träning, ha kul med varandra och få upp ögonen för bollsporten i stort. Det är roligt att se att det tagits emot på ett så bra sätt, säger Anders Olsson, en av initiativtagarna för Bollkul i Rengsjö SK.

- Det är kul att se den här typen av aktiviteter och att det blivit så stor uppslutning på en förhållandevis liten ort, säger Andreas Clahr på Intersport.

En trygghet för framtiden

Avtalet parterna emellan samt adidas som leverantör förlängs med fyra år. Rengsjö SK beskriver avtalet som en trygghet för framtiden.

- Produkter i toppklass, bra priser och snabba leveranser! Vi kunde inte varit nöjdare med samarbetet och den lokala närvaron. Är vi i behov av grejer kan vi snabbt hämta ut det och få snabb service, säger Anders Olsson på Rengsjö SK.

Andra 'Fotboll' inlägg