”Ung förening med stor potential”
Fotboll

”Ung förening med stor potential”

Enköping United FK med målet om långsiktigt fotbollsspelande

Enköping United FK är en ung klubb som bildades med målet att få människor att försätta med sporten och spela fotboll längre, både unga och seniorer. Föreningen växer och utvecklas för varje år och med Intersport som samarbetspartner upplevs bästa möjliga service och ett skräddarsytt utbud för att kunna möta våra krav och förhoppningar, säger Albin Karlsson, Ordförande i Enköping United FK. Nu förlängs samarbetsavtalet partnerna emellan med ytterligare tre år.

- Vi är oerhört glada att förlänga vårt framgångsrika samarbete med Intersport och adidas, fortsätter Albin.

Stor utveckling och fler insatser mot målet

Utvecklingen i föreningen har gått snabbt, lagen avancerar och klubben har vuxit och blivit större för varje säsong. Något som bidrar till att större insatser kan göra och allt fler har möjlighet att försatta spela.

- Det ska bli extremt spännande att fortsätta arbeta tätt ihop med Intersport som vår exklusiva sportleverantör in i framtiden och se vad som kan hända, säger Albin.

- En ung förening med stor potential. En stark och seriös klubb som alltid är proffsig mot oss och alla sponsorer dom har, säger Lucas Lundell på Intersport

Andra 'Fotboll' inlägg