​Framgångsrik säsong och fint fokus på unga
Hockey

​Framgångsrik säsong och fint fokus på unga

Luleå Hockey som förlänger avtalet med Intersport

Luleå Hockey har en framgångsrik säsong bakom sig och har i dagarna gjort klart ett förlängningsavtal med Skandinaviens största teamverksamhet tillika ett av Sveriges mest kända varumärken. Intersport är fortsatt föreningens officiella sportleverantör på herr- dam-, junior- och ungdomssidan samt vara en del av allt det fina arbete som görs vid sidan av planen i konceptet SANT - socialt ansvar i norr tillsammans.

Fokus på ungdomar i konceptet SANT

Utöver hårt jobb på isen för de olika lagen på olika nivåer har Luleå Hockey också tagit ett större socialt ansvar i konceptet SANT – socialt ansvar i norr tillsammans. Initiativet är främst inriktat mot länets ungdomar och mot att förbättra beteenden och attityder.

Detta görs genom att bland annat dela ut gratis säsongskort till ungdomar mot att de ska vara en bra kompis, visa respekt för sina medmänniskor och avstå från droger och alkohol. De håller dessutom SISU-utbildningar och gör skolbesök med fokus på vänskap och vikten av respekt mellan tjejer och killar.

Sveriges bästa hockeyförening förra säsongen

Intersport beskrivs av föreningen som en engagerad aktör med stor kunskap i över hundra butiker och online.

– Vi är väldigt nöjda med vårt samarbete med Intersport och är därför glada över att vi kommit överens om en förlängning. Intersport har en lång historik och hög kompetens när det gäller sportprodukter – något som är väldigt viktigt för oss då det är en central del av vår verksamhet, säger Peter Jidström, marknadschef Luleå Hockey.

Även från Intersports håll hörs lovorden.

– Luleå Hockey har förra säsongen Sveriges bästa hockeyförening med serieseger i SHL och SM-final i SDHL. Därför är vi både glada och stolta över att fortsätta vårt samarbete som officiell sportleverantör för Luleå Hockey, säger Fredrik Josefsson, Store Manager Intersport Luleå.

Intersport - med hjärtat i föreningslivet

Intersport är synonymt med den svenska idrottsrörelsen och föreningslivet. Vi är Skandinaviens största föreningsverksamhet och samarbetar med över 1300 föreningar och idrottsklubbar med cirka 400 000 aktiva barn och ungdomar - från norr till söder, elit och på gräsrotsnivå och inom flertalet olika sporter. På allt du handlar på Intersport ger vi tillbaka 3% till föreningslivet. Samtidigt får du, precis som vanligt, tillbaka din bonus om 2–6%. Så ju mer du handlar, desto mer bonus får du OCH din förening. Snacka om win-win-win!