​När Solna Konståkning ska introducera klubbkläder är det Intersport som gäller
Övriga sporter

​När Solna Konståkning ska introducera klubbkläder är det Intersport som gäller

Stockholms mest populära skridskoskola och verksamhet

Solna Konståkning har över 400 aktiva åkare och bedriver en av Stockholms mest populära skridskoskola och verksamhet. När de ska introducera klubbkläder i föreningen är det Intersport som blir den Officiella leverantören.

- Vi ser verkligen fram emot att påbörja samarbetet med Intersport. Vi har tidigare inte haft den här typen av klubbkläder eller möjlighet till en väl fungerande webbshop och tror därför på stort intresse från våra medlemmar, säger Stefan Järleby, PR- och Marknadsansvarig Solna Konståkning.

Föreningssortiment skapar sammanhållning och klubbkänsla

Föreningen ser flera fördelar med samarbetet med Intersport, bland annat den ökade teamkänslan i föreningen.

- Vi kan genom ett unikt föreningssortiment skapa ytterligare sammanhållning och klubbkänsla, säger Stefan.

Solna Konståkning erbjuder något för alla, avsett ambitionsnivå och erfarenhet. Från nybörjare till tävlingsåkare som elitsatsar och hobbygrupp med aktiva åkare mellan 14 och 59 år där föreningen värdesätter att vara en del av idrottsrörelsens satsning Livslångt idrottande.

”Ett vinnande koncept”

Även från Intersports håll ses samarbetet som väldigt positivt och Izabel Hagberg, Teamsäljare på Intersport, säger att hon ser mycket fram emot det nya samarbetet.

- Både för att få se konståkningens organisation på nära håll och för att vi verkligen har blivit positivt bemötta av samtliga från Solna Konståkning. De har också valt Craft som leverantör vilket jag tror blir ett vinnande koncept i samband med våra funktioner, säger hon.

Intersport ger tillbaka till föreningslivet

Intersport, Skandinaviens största föreningsverksamhet, ger tillbaka 3% till föreningslivet på allt du handlar på intersport.se och i butik. Samtidigt får du, precis som vanligt, din bonus om 2–6% som du kan handla för. Så ju mer du handlar, desto mer bonus får du OCH din förening. Snacka om win-win-win!

Andra 'Övriga sporter' inlägg