Örnsköldsvik Innebandy vill möjliggöra Innebandy för alla
Övriga sporter

Örnsköldsvik Innebandy vill möjliggöra Innebandy för alla

En av Norrlands största innebandyklubbar som jobbar aktivt för att få så många som möjligt att spela innebandy

Innebandy för så många som möjligt

Örnsköldsvik Innebandy är en av Norrlands största innebandyklubbar som jobbar aktivt för att få så många som möjligt att spela innebandy. Nu förlänger innebandyföreningen med Intersport, Sveriges största teamverksamhet.

-Jag är stolt att vi kan fortsätta samarbetet in i framtiden och att med Intersport och Unihoc i ryggen kunna satsa mot nya mål och segrar. Vi har ett mycket väl fungerande samarbete sedan 2010 och att de visar att de tror på vår verksamhet vilket känns fantastiskt kul, säger Tommy Häggström i Örnsköldsvik Innebandy.

Stor bredd men något för alla

I föreningen finns både elitsatsningar, verksamhet för barn och ungdomar med lika många flick- som pojklag samt samarbete med Örnsköldsviks Gymnasium för innebandyspecialisering.

-Vi är stolta att en av Norrlands största innebandyföreningar vill fortsätta resan in i framtiden tillsammans med oss. Det visar att vi gör bra saker inom INTERSPORT och att föreningen vill vara en del i vår utveckling. Föreningen står för både bredd och elit och det tycker vi är inspirerande att få hjälpa till att utveckla, säger Alexander Sandin, Intersport.

Intersport - med hjärtat i föreningslivet

Intersport är synonymt med den svenska idrottsrörelsen och föreningslivet. Vi är Sveriges största föreningsverksamhet och samarbetar med över 1300 föreningar och idrottsklubbar med cirka 400 000 aktiva barn och ungdomar - från norr till söder, elit och på gräsrotsnivå och inom flertalet olika sporter.

På allt du handlar på Intersport ger vi tillbaka 3% till föreningslivet så att klubbarna runt om i Sverige kan ge barn och unga möjligheter att drömma stort. Samtidigt får du, precis som vanligt, tillbaka din bonus om 2–6%. Så ju mer du handlar, desto mer bonus får du OCH din förening. Snacka om win-win-win!

Andra 'Övriga sporter' inlägg