Presentkort online och i butik

Istället för att köpa fel, köp ett presentkort. När personen som ska få en present får ett presentkort är du alltid säker. Skapa förutsättningarna för att träna mer med rätt träningskläder, att komma ut mer i naturen med en regnjacka eller göra fler mål med ett par fotbollsskor. 

Anledningarna till att köpa presentkort är många

"Det lyckas alltid bli fel när jag ska köpa presenter, oavsett till vem det är. Antingen är det fel färg, fel tryck eller fel storlek. Även om jag utgår från önskelistan, jag förstår inte hur jag bör mig åt!"

"Någon blir alltid avundsjuk och tycker presenterna är orättvisa oavsett hur jag gör.  Köper jag ett presentkort får de skylla sig själva om det blir fel."

"Som mormor är det inte enkelt att förstå alla nymodigheter på marknaden. Köper jag ett presenkort finns det alltid något de yngre förmågorna kan köpa och bli glada för."

"Jag vet inte hur många gånger jag har ställt frågan Vad har hen för storlek nu för tiden? Nu ställer jag istället frågan om vi ska köpa presentkort för 300 eller 500 kr.

Köp presentkort online och i butik

På Intersport kan du köpa presentkort i flera valörer både online och i butik. Här hittar du de summor som kan köpas online, i butik kan du specifisera exakt vad du vill lägga.