Sunday Deals på Intersport

På Intersport jobbar vi dagligen med att erbjuda dig som kund ett så bra koncept vi bara kan. I allt från inköp av produkter och uppdateringar i våra butiker och på vår sajt till kampanjer och erbjudanden på kläder och skor. På söndagar arbetar vi extra mycket för den sista delen, erbjudanden. Vi vet att många av er tycker om att fynda och shoppa billiga kläder, skor och olika typer av utrustning. Det är för er vi satsar stort på Sunday Deals och ger er olika kampanjer varje söndag. Väldigt billigt – väldigt bra!

För oss är kvalitativa och snygga kläder och skor inte en kostnadsfråga, det är en självklarhet. Vi vill möjliggöra en aktiv vardag för alla och därför känns det extra bra att skapa erbjudanden och kampanjer på varor för att erbjuda billiga kläder, skor och utrustning utan att rucka på design och kvalitet. 

I Sunday deals har vi varje vecka nya nedsatta priser och nya erbjudanden på saker vi tror du ska tycka om. Ena söndagen kan du köpa billiga träningskläder, andra kanske vi fokuserar på friluftskläder och nästa efter det massa billiga skor. Vissa gånger har vi bara en stor mix av allt från billiga barnkläder, jackor, regnkläder, träningstights och skidkläder till löparskor, fotbollsskor, sneakers, barnskor och gummistövlar. Oftast finns det alltid något som passar alla både sett till sortiment och priser.

Ibland krockar Sunday Deals med till exempel 3 för 2 på alla skor eller en mer generell kampanjkod på märkeskläder från specifika varumärken eller till exempel alla våra skor online. Då kan priserna bli ännu bättre och ibland nästan för bra för att vara sant! 

Sunday Deals är alltså perfekt för dig som är på jakt efter billiga skor, kläder och annat. Som en stor rea fast återkommande varje söndag både online och i alla våra butiker. Vi reserverar oss alltid för eventuella avvikelser eller att storlekar eller produkter i sin helhet tar slut. Sunday Deals äger endast rum på söndagar – övriga dagar kan du spana in vår Outlet med rea på skor, kläder och sport.