Vinn skidresa till Zillertal!

Att åka på skidsemester i svenska fjällen i alla ära, det är riktigt mysigt och kul. Men nedfarterna, luften och vyerna är något alldeles extra i Alperna. Nu har du chansen att vinna en resa för två, inklusive liftkort, till vackra Zillertal i Österrike. Resan innefattar 6 nätter med halvpension. 180 liftar, totalt 530 km med nedfarter och med en toppstation på  2500 meters höjd. Helt enkelt en skidresa du aldrig kommer glömma. 

Bo på Dornauhof Hotel där kombinationen av lyx och mys är i fokus. Ett mindre hotell med genuin atmosfär i vacker natur. Dra upp gardinerna och möts av oslagbara vyer, gör dig redo för en magisk dag och återhämta dig efter en heldag i backen på hotellets relaxavdelning. Allt i en miljö starkt präglat av genuin tyrolsk gästfrihet.

Tillsammans med skidresan vinner du dessutom ett skidset för dig och din medresenär från Peak Performance, premiumpartner till Zillertal. Skidkläderna är i stilren design i klassiskt helsvart. Med hög kvalitet, tekniska detaljer, skön andningsfunktion och bra skydd mot vind och vatten är du säker i skidbacken.

 

Dornauhof Hotel, Finkenberg.Skidset från Peak Performance


DAM

Den stilrena Anima-jackans smala silhuett är utformad för att ge vintervädret en utmaning samtidigt som den håller dig varm. Skalet i Hipe® Core+ ger dig god andningsförmåga och ett vatten- och vindtätt skydd mot vädrets makter. Den varma, isolerande vadderingen gör detta till en sportig jacka med viktiga tekniska funktioner som aldrig kommer att svika dig ute i backarna. De miljövänliga byxorna av väderbeständig Hipe® Core+ har ett sportigt utseende som kommer att göra dem till favoriter. Du kommer inte att vilja lämna backen i dessa bekväma och andningsaktiva byxor. Vattenpelare: 10,000 mm. Andningsförmåga: 10 000 g/m²/24h. Värde: 5898 kronor.

HERR

Du kommer att älska den höga nivån av funktionalitet hos denna jacka – en mångsidig hjälte med många tekniska funktioner, miljövänligt tyg, slimmad fyllning och en sportig look. Byxorna har normal passform, avtagbar huva som är justerbar åt två håll och liftkortsficka på ärmen. Andningsförmåga: 10 000 g/m²/24h. Vattenpelare: 10,000 mm. Skidbyxorna levererar både utseendemässigt (med sportiga, tydliga linjer) och funktionsmässigt (med väderbeständig och andningsaktiv isolering). Byxorna har normal passform, en bakficka med blixtlås och justerbart kardborrband i midjan. Värde: 5898 kronor.


För att tävla:

Det du ska göra för att delta i tävlingen är att handla alpin utrustning eller skidkläder för minst 699kr (antingen i fysisk butik eller på e-handeln), svara på frågan nedan och motivera varför just du ska vinna. Glöm inte att uppge ditt kvitto- eller ordernummer i formuläret nedan. Genom att delta i tävlingen godkänner du villkoren för tävlingen och Intersports integritetspolicy.

Hur många kilometer av pister har Zillertal?

 

Nya Peak Performance Mystery