Thursday Deals hos Intersport

Vad Thursday Deals innefattar från vecka till vecka kommer skilja sig åt. Det kan vara allt från en rabattkod på adidas eller erbjudande på allt från Nike till rea på Peak Performance, Craft, Puma eller Reebok bland andra. Ibland kommer Thursday Deals även innehålla rabatter eller erbjudanden på hela segment. Till exempel 25% på allt inom löpning, tag tre betala för två på alla skor eller rabattkod på alla barnkläder.

Att hitta billiga kläder online, rabattkoder på skor eller rea på cyklar, skridskor eller längdskidor är populärt. Vi vet att många av våra kunder är ute efter att hitta produkter med erbjudanden eller till nedsatta priser och det vill vi ge i den mån det är möjligt. Vi försöker alltid lyssna på våra kunder och göra köpupplevelsen på Intersport så enkel och smidig som det bara går. Till exempel genom fri frakt och fria returer till samtliga butiker och 365 dagars öppet köp.

För dig som är intresserad av sport, träning, kläder och skor och vill fynda inom segmenten bör du verkligen hålla ögonen öppna på Thursday Deals. Unna dig själv nya träningsskor, köp en overall till barnen, ge bort en present till pappa eller skapa familjefrid med en ny studsmatta.