1–4 ARBETSDAGAR
FRI FRAKT & FRIA RETURER TILL BUTIK
ÖPPET KÖP I 365 DAGAR
Sommarrea - rean är påfylld - HANDLA HÄR!Sommarrea - rean är påfylld - HANDLA HÄR!
175 kr

Klassiska mjukisbyxor för herr från Firefly. Dessa sköna byxor har en stilren design som gör att de passar utmärkt som loungewear till vardags.

Färg: STEEL BLUE

Leveranssätt

Ange postnummer för att se om denna produkt är tillgänglig för hemleverans

Sista Chansen
Översikt
  • Sweatpants för herr

  • Mjukt material

  • Avsmalnande ben

  • Två fickor framtill

PRODUKTINFORMATION

Klassiska mjukisbyxor för herr från Firefly. Dessa sköna byxor har en stilren design som gör att de passar utmärkt som loungewear till vardags. Byxorna är tillverkade i en mjuk materialblandning. Midjan är elastisk och har snörning, vilket tillsammans med de breda muddarna i bensluten ger perfekt personlig passform. Byxorna har två öppna fickor framtill.

Produktnummer: 1539997

Leverantörens produktnummer: 1539997

Artikelnummer: 153999703-STEEL BLUE

Kategorier: HerrSportswearFireflyKläderByxorCollegebyxor

Specifikationer
Material
Grey Melange: 90 % bomull, 10 % viskos; övriga färger: 80 % bomull, 20 % polyester
Better Cotton Initiative (BCI)

Intersport samarbetar med Better Cotton Initiative (BCI) för att förbättra bomullsodlingen globalt. Bomull från Better Cotton kommer från ett massbalanssystem och är inte spårbart till slutprodukt. Mer information gällande massbalans.

Vi har åtagit oss att köpa 100% av vår bomull från ”mer hållbara källor” till 2025. Mer hållbar bomull inkluderar Better Cotton och ekologisk bomull.

Genom att köpa produkter med denna märkning från Intersport, stödjer du en mer ansvarsfull bomullsodling genom Better Cotton. Better Cotton utbildar jordbrukare i mer effektiv vattenanvändning, att driva jordbruk med omtanke om jord och habitater, minska användning av bekämpningsmedel samt värna om arbetarnas rättigheter och välmående.

För mer information, gå in på www.bettercotton.org

Recensioner