Mid season sale är igång - HANDLA HÄR!
Logo Garmin
Garmin Vivoactive 5 träningsklocka Vit
Garmin Vivoactive 5 träningsklocka Vit
Garmin Vivoactive 5 träningsklocka Vit
Garmin
Dam, Herr

Vivoactive 5 träningsklocka

5
(2 recensioner)
Garmin Vivoactive 5 träningsklocka Vit
Garmin Vivoactive 5 träningsklocka Svart
3399 kr
PRISMATCHAD
Exkluderad från rabatter
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • Hemleverans fr. 39kr
 • 1-4 helgfria dagars leveranstid
 • Öppet köp i 365 dagar
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
 • Avancerade hälso- och träningsfunktioner

 • Över 30 sportappar och träningspass

 • Fullständig energiövervakning

 • 11 dagars batteritid i Smartwatch-läge

Lär känna din kropp och dess behov med löparklockan Vívoactive 5 från Garmin – den ultimata träningscoachen direkt på handleden som hjälper dig nå dina mål.

Redan från stunden du vaknar får du en fullständig översikt över din sömn, återhämtning och HRV-status för att kunna anta alla träningsutmaningar. Du får även en översikt över kalenderhändelser för ett enklare vardagsliv. Dess smidiga Body Battery™-funktion övervakar kroppens energinivåer under dagen så du alltid vet om du är redo att ge järnet eller behöver låta kroppen vila.

Få en bättre förståelse för din pulsvariabilitet med HRV-statusen och blodets syremätning med Pulse Ox-sensorn för att bättre förstå din kropp och dess behov. Stressövervakning lär sig känna igen stressiga situationer och tillsammans med andningsaktiviteterna får du hjälp att gå ner i varv för en avslappande effekt.

Klockan har även underlag för ger en fullständig bild av menscykeln oavsett om den är regelbunden, oregelbunden eller om du är på väg in i klimakteriet. Logga start- och slutdatum, fysiska och känslomässiga symptom och mycket mer för att med tiden få en fullständig rapport över mönster och förändringar i kroppen.

Vívoactive har över 30 förinstallerade sportappar med olika typer av aktiviteter du kan använda för att skapa ett träningspass utefter dina behov. Garmin Coach ger dig kostnadsfria, anpassningsbara träningsprogram för 5-kilometers, 10-kilometers eller halvmaraton från experttränare. Du får även tillgång till guidade ljuduppmaningar för löpnings- och gångaktiviteter.

Även rullstolsanvändare har tagits i åtanke och erbjuds nu flera inbyggda träningspass som är speciellt anpassade för rullstolar. Med rullstolsläget får du även mer personlig hälsoupplevelse som spårar rörelser i stället för steg för att motverka utmattning. Du kan även få notiser om att förflytta vikten under dagen för att lindra potentiella trycksår från stolen.

Allt detta syns tydligt på en ljusstark AMOLED-pekskärm så du alltid har koll på din utveckling. Den har en lång batteritid med upp till 11 dagars användning i Smartwatch-läge och upp till 21 timmar i GPS-läge. Klockan är även kompatibel med populära musikappar såsom Spotify och Amazon Music så att du enkelt har tillgång till dina favoritlåtar och spellistor vid träning. Dessutom är Vívoactive försedd med Garmins smidiga Garmin Pay™-funktion – som ger dig möjligheten att betala kontaktlöst i utvalda butiker.

 • Produktnummer
  1571968
 • Leverantörens produktnummer
  010-02862-11
 • Artikelnummer
  157196801-OFF WHITE
 • SKU
  157196801010
 • EAN
  0753759324919

Relaterade produkter

Relaterade stories
Löparguider
Så klär du dig inför vårens löprundor
När den efterlängtade vårsolen börjar skina blir suget efter en härlig löprunda allt större. Men vädret på våren kan snabbt skifta från varmt till kallt och från regnigt till soligt. Här får du några tips på hur du kan tänka när du klär dig inför vårens löprundor!
Livsstilsguider
Idrottskläder till barnen
Smarta råd och bra tips på kläder för idrottslektionerna, både inne och ute.