INTERSPORT Göteborg Högsbo 421

Lona Knapes gata 1, 42132 Västra frölunda
Öppet idag:
10:00-20:00

Vardagar:
10:00-20:00
Lördagar:
10:00-18:00
Söndagar & Helgdagar:
11:00-18:00
Utökat sortiment
Cykel, Löpning, Hockey, Alpint, Längd, Fotboll, Team
Service
Skridskoslipning, Alpinservice, Skiselector, Cykelservice, Formgjutna sulor, Löpanalys, Längdservice

INTERSPORT Göteborg Högsbo 421

Välkommen till Västsveriges största INTERSPORT-butik! Passionen för sport och ett aktivt liv är gemensam för alla som arbetar i vår sportbutik i Högsbo, Göteborg. Vår personal är engagerad och kunnig och många av oss har idrottat på hög nivå.

Här hittar du allt som en modern sportbutik ska kunna erbjuda med tydlig specialisering mot löpning, outdoor, fotboll, fitness och längdskidåkning. Vi hjälper dig gärna att hitta rätt löpsko genom utprovning på löpband. Vill du ha extra bra komfort skapar vi sulor som anpassats efter dina fötter.

Vi har cyklar, cykelverkstad och en komplett ishockeyavdelning. Under skidsäsongen har vi ett av Göteborgs största utbud av alpina och längdskidor. Skidverkstaden är utrustad med Skiselector, Hos oss hittar du även souvenirer från Frölunda HC.

Intersport Team-avdelning i Högsbo står redo att serva dig, din förening, din arbetsplats och ditt företag med allt du behöver. Vi erbjuder bland annat sportutrustning, unika klubbkollektioner, förbrukningsmaterial, företagskläder, friskvårds och profilprodukter.

Vår TEAM-avdelning är bemannad Måndag till Fredag 10.00-18.00

Hoppas vi syns snart!

Magnus med personal