Test: Längdpjäxor 2021
Vintersportguider

Test: Längdpjäxor 2021

Välj längdpjäxor efter din erfarenhet och dina behov. Vi har testat årets modeller för att du enklare ska välja rätt.

1 januari 2021

Hitta bästa längdpjäxorna

Ofta läggs det väldigt mycket krut på vilka skidor som ska väljas, visst är det viktigt att välja rätt längdskidor. Men pjäxorna ska definitivt inte underskattas. Välj längdpjäxor efter din erfarenhet och dina behov. Vi har testat årets modeller för att du enklare ska välja rätt.

Längdpjäxa XC Classic från Fischer

kommer snart

Stabil längdpjäxa med bra stöd och bra kombination av tekniska funktioner och god komfort. Turnamic-sula som gör att du får en skön känsla i spåret och den vattenavvisande isoleringen håller borta väta och ger en torr och varm upplevelse. Bra och funktionell längdsko för motionsåkaren som vill ha en sko som är enkel att gå i och ur. 

Målgrupp: Unisex

Pjäxa för längd,  XC Comfort MY Style från Fischer

Längdpjäxa anpssad för motionsåkaren som varrierar långa och korta rundor. Ovandelen är vattenavvisande vilket håller foten torr och varm och TURNAMIC®-sulan ger god balans när du är ute och åker. Utrustad med Ankle Support Cuff som ger en mer stabil sko med bättre kraftöverföring.

Målgrupp: Dam
Ordinarie pris: 1499:-

Pjäxa för längdskidåkning, CX Nocturne Prolink från Salomon

Stabil längdpjäxa för motionsåkaren som främst åker klassiskt då flexzonerna på yttersulans främre del underlättar vid just klassisk skidåkning. Pjäxan ges en bekväm och personlig passform genom den justerbara hälremmen och SensiFit™-konstruktionen. 

Målgrupp: Herr
Ordinarie pris: 1799:-

Längdpjäxa CX Vitane Nocturne Prolink från Salomon

Stabilare pjäxa för nybörjare och motionär som vill ha en bekväm och personlig passform som ges genom SensiFit™-konstruktionen och den justerbara hälremmen. Flexzonerna på yttersulans framfot ger dig bättra förutsättningar vid klassisk längdskidåkning. 

Målgrupp: Dam
Ordinarie pris: 1799:-

Pjäxor för längd, RRC10 Nocturne Prolink Salomon

Pjäxa för längdskidåkaren som åker på tävlingsnivå och tränar mycket uthållighetsträning. Mycket god prestanda och naturlig flex i sulan underlättar frånskjutet och ger ett intuitivt grepp. Passform är utmärkt genom SensiFit™ovandel,  Quicklace™ snabbsnörning, Thinsulate™-innersko samt den justerbara hälremmen för exakt helgrepp.

Målgrupp: Herr
Ordinarie pris: 2799:-

Pjäxa för längdskidåkning, Comp Classic från Alpina

Stabil längdojäxa för nybörjaren eller motionsåkaren med höga krav på passform. PVC-fritt material och vattenavvisande yttermaterial som och håller snö och väta borta vilket erhåller en behaglig värme utan att uppleva en instängd känsla.

Målgrupp: Herr
Ordinarie pris: 2999:-

Köp längdpjäxor online eller i längdbutiken

Om du vill ha mer hjälp för att hitta rätt längdpjäxa har vi expertisen i våra längdbutiker. Därifrån kommer du garanterat ut med en pjäxa som passar din fot och skidåkning. Vi kan i våra längdbutiker även hjälpa dig med längdservice inför, under eller efter säsongen. Har du frågor inför ditt köp online kan du chatta med våra digitala säljare som har svar på dina frågor.

Se även våra test om säsongens längdpjäxor och längdskidor. 

Andra 'Vintersportguider' inlägg