Formgjutna sulor – det perfekta stödet till dina fötter

Oavsett om du springer, promenerar, åker skidor eller gör något helt annat är det viktigt med bra stöd för just dina fötter. Med individuellt anpassade sulor får du den extra komforten och stabiliteten samt stöd där din fot behöver det. I våra butiker finns experterna som hjälper dig att formgjuta dina unika sulor

SÅ FORMGJUTER VI DINA SULOR:

FOTANALYS

Genom en snabb och enkel fotanalys kan våra experter se mer exakt hur dina fötter ser ut och vilket stöd du behöver.

FORMGJUTNING

Sulorna värms upp för att sedan anpassas efter dina fötter.

ANVÄND DIREKT

Efter analysen får du med dig de anpassade sulorna direkt och kan börja använda dem med en gång.

 


VANLIGA FOTTYPER:

SUPINATION

Foten lutar på utsidan och vikten fördelas utmed utsidan och minskar kroppens naturliga stötdämpande förmåga.

NEUTRAL

Foten och fotleden upprätthåller en rak linje och vikten fördelas jämnt över foten och hälen.

PRONATION

En av de vanligaste fotavvikelserna, när foten rullar inåt för mycket och vikten fördelas ojämnt.


Footbalance 100% Balance sulor

En fantastisk allroundmodell perfekt för olika sporter och vardagligt bruk. Erbjuder måttligt stöd och stark flexibilitet, ger energi till fötter, särskilt när du springer. Hälkoppen och rebounding-kudden ger stötdämpning, komfort och kan minska fotledens rotation samt hjälpa till att förebygga skador.

Sulorna behöver gjutas i en Intersport-butik innan användning för att du ska få en 100% personlig passform. Beställ till butik och få dom gjutna på plats.

Footbalance 100% Impact sulor

Det perfekta valet för alla typer av sporter som kräver skickligt fotarbete eller plötsliga, explosiva fotrörelser som sätter belastning på fötter och vristen. Designad med ökat stötdämpande material som hjälper till att fördela kraften i varje isättning. Vid påverkan skapar Poron® XRD® High-Performance-materialet en unik skyddssköld som kan absorbera upp till 90% av den mest intensiva kraften.

Sulorna behöver gjutas i en Intersport-butik innan användning för att du ska få en 100% personlig passform. Beställ till butik och få dom gjutna på plats.