Black Friday på Intersport

Black Friday 2021 infaller fredagen den 26e november och vi på Intersport firar det ordentligt och har tagit i från tårna med rabatter och erbjudanden. Allt från billiga träningskläder, fotbollsskor och barnkläder till rabatter på skor, regnkläder och vinterjackor och mycket mer.

Bli medlem nu och få förtur på Black Friday

Boka & hämta, öppet köp och Klarna

Precis som vilken dag som helst har vi 365 dagars öppet köp på oanvända varor, oavsett om du handlar i butik eller online. På vår e-handel har du fri frakt till butik och kan returnera i butik helt kostnadsfritt. Vill du prova något från e-handeln innan du köper det kan du använda vår tjänst Boka & Hämta. Då reserverar du en vara online och hämtar, när du fått ett bekräftelse-sms, ut den i butik för att prova och se på varan innan du bestämmer dig för att handla eller inte. På Intersport kan du betala med Klarna för att ge dig en så smidig köpupplevelse som möjligt. Välj att betala direkt, på faktura eller genom delbetalning. 

2020 var riktigt bra, 2021 förväntas bli ännu bättre. Mängder av erbjudanden innebär också mängder av beställningar vilket kan medföra lite längre leveranstid, 3-6 dagar. Detta på grund av logistiken både på vårt lager och hos externa samarbetspartners.