Kilafors IF vill framkalla stor gemenskap
Fotboll

Kilafors IF vill framkalla stor gemenskap

T.ex. genom att låta knattespelare vara matchmaskotar och ha seniorspelare deltar på ungdomsträningar.

I över 100 år har det på Knöttas IP idrottats i rött och vitt – med stort engagemang och inom flera olika sporter. När föreningen nu förlänger samarbetet med Sveriges största teamverksamhet, Intersport, är det med idel glada miner.

-Intersport är en stabil samarbetspartner med hög servicenivå och bra personlig kontakt. De sitter aldrig fast och löser det mesta åt oss, säger Tommy Segerkvist, ordförande i Kilafors IF.

Även från Intersports håll är de nöjda med att förlänga det långvariga samarbetet med föreningen.

-Det känns jättebra, Kilafors IF är en förening som står för sunda värderingar och drivs framåt tack vare stor passion och många ideella eldsjälar, säger Andreas Clahr, teamsäljare på Intersport i Bollnäs.

Ett uppskattat sortiment, en av de största fördelarna

En av de största fördelarna beskriver Tommy är sortimentet från Intersport och adidas. Allt från de karaktäristiska röda funktionströjorna och t-shirtsen till väskor, byxor och strumpor. Med schysst design, möjliga tryck av namn och hög kvalitet.

-Vi uppskattar sortimentet och att det är detsamma så att vi och våra medlemmar kan komplettera och inte behöver köpa nytt varje år. Det tycker vi är ett tecken på att man sätter de aktiva i fokus, säger Tommy.

Stark klubbkänsla och stor gemenskap

Idag har föreningen närmare 400 aktiva medlemmar, allt från nybörjare i knattefotbollen till elitsatsande tjejer och killar inom ungdomsfotbollen och allt däremellan. Föreningar arbetar för att vara en sund och rolig fritidsaktivitet för bygdens barn och unga som vill spela fotboll.

-Vi arbetar kontinuerligt och med stort engagemang, lyhördhet och entusiasm för att hela tiden göra föreningens aktiviteter attraktivare, fortsätter Tommy.

Föreningen har även som mål att framkalla en stark klubbkänsla och stor gemenskap för alla delaktiga. Detta görs bland annat genom att på olika sätt skapa samhörighet och täta kontakter, till exempel genom att låta knattespelare vara maskotar på matcher, att seniorspelare deltar på ungdomsträningar, faddersystem eller när ungdomsspelare deltar i seniorlagens träningar eller uppladdningar för matcher.

Andra 'Fotboll' inlägg