Upptäck Cloudmonster och fler nyheter från On

On startades 2010 och tog löparvärlden med storm med sin innovativa teknologi CloudTec. Mjuka landningar, effektiv avrullning och explosiva frånskjut skapade känslan av att springa på moln. Cloudmonster är inget undantag och har snabbt blivit en favorit för många som vill ha maximalt med dämpning och explosiva frånskjut.

Cloudmonster har On’s största Clouds någonsin och en mellansula utformad för maximal avrullning. Detta innebär monster-mycket dämpning och explosiva frånskjut. Utmärkt på både långa och korta träningspass.


Nya Cloudsurfer

Upplev nya Cloudsurfer från On. Försedd med On’s senaste innovation CloudTec
Phase™ som bjuder på en helt ny dimension av mjuka landningar. Designad med
högteknologiska och lätta material som varken kompromissar med komfort eller hållbarhet. Fungerar utmärkt på både långa och dina snabbaste löprundor.


Cloudflyer 4

Cloudflyer 4 är On’s senaste version av deras mest populära stabilitetssko. Utvecklad med en bredare sula och vridstyv speedboard i mellansulan som ger utmärkt komfort och stabilitet. Mellansulan är tillverkad i två olika typer av foam för att optimera både stötdämpning och energiåtergivning. Ett utmärkt alternativ för dem som inte vill kompromissa med varken låg vikt, stötdämpning eller stabilitet.


Nyheter