1–4 ARBETSDAGAR
FRI FRAKT & FRIA RETURER TILL BUTIK
ÖPPET KÖP I 365 DAGAR
Sommarrea - rean är påfylld - HANDLA HÄR!Sommarrea - rean är påfylld - HANDLA HÄR!
105 kr349 kr

Klassiska mjukisbyxor för dam från Firefly. Dessa sköna byxor har en stilren design som gör att de passar utmärkt som loungewear till vardags.

Färg: SPRING GREEN

Leveranssätt

Ange postnummer för att se om denna produkt är tillgänglig för hemleverans

REA
-70%
Översikt
  • Sweatpants för dam

  • Mjukt material

  • Dragsko i midjan

  • Breda muddar

PRODUKTINFORMATION

Klassiska mjukisbyxor för dam från Firefly. Dessa sköna byxor har en stilren design som gör att de passar utmärkt som loungewear till vardags. Byxorna är tillverkade i en mjuk materialblandning av bomull och polyester. Midjan är elastisk och har snörning, vilket tillsammans med de breda muddarna i bensluten ger perfekt personlig passform.

Produktnummer: 1540897

Leverantörens produktnummer: 1540897

Artikelnummer: 154089701-SPRING GREEN

Kategorier: DamSportswearFireflyKläderByxorCollegebyxor

Specifikationer
Material
80 % bomull, 20 % polyester
Better Cotton Initiative (BCI)

Intersport samarbetar med Better Cotton Initiative (BCI) för att förbättra bomullsodlingen globalt. Bomull från Better Cotton kommer från ett massbalanssystem och är inte spårbart till slutprodukt. Mer information gällande massbalans.

Vi har åtagit oss att köpa 100% av vår bomull från ”mer hållbara källor” till 2025. Mer hållbar bomull inkluderar Better Cotton och ekologisk bomull.

Genom att köpa produkter med denna märkning från Intersport, stödjer du en mer ansvarsfull bomullsodling genom Better Cotton. Better Cotton utbildar jordbrukare i mer effektiv vattenanvändning, att driva jordbruk med omtanke om jord och habitater, minska användning av bekämpningsmedel samt värna om arbetarnas rättigheter och välmående.

För mer information, gå in på www.bettercotton.org

Recensioner