1–4 ARBETSDAGAR
FRI FRAKT & FRIA RETURER TILL BUTIK
ÖPPET KÖP I 365 DAGAR
Sommarrea - rean är påfylld - HANDLA HÄR!Sommarrea - rean är påfylld - HANDLA HÄR!
65 kr129 kr

En snygg t-shirt för barn från Firefly. Denna t-shirt är gjord i mjuk bomull med en bekväm passform. T-shirten har ett stort, tropiskt tryck på bröstet.

Färg: WHITE

Leveranssätt

Ange postnummer för att se om denna produkt är tillgänglig för hemleverans

REA
-50%
Översikt
  • Mjuk bomull

  • Tryck framtill

  • Rund hals

  • Juniorstorlekar

PRODUKTINFORMATION

En snygg t-shirt för barn från Firefly. Denna t-shirt är gjord i mjuk bomull med en bekväm passform. T-shirten har ett stort, tropiskt tryck på bröstet. Passar perfekt till vardags och skolan.

Produktnummer: 1545007

Leverantörens produktnummer: 1545007

Artikelnummer: 154500701-WHITE

Kategorier: BarnSportswearFireflyKläderT-Shirt & TopparT-Shirt

Specifikationer
Material
100 % bomull
Better Cotton Initiative (BCI)

Intersport samarbetar med Better Cotton Initiative (BCI) för att förbättra bomullsodlingen globalt. Bomull från Better Cotton kommer från ett massbalanssystem och är inte spårbart till slutprodukt. Mer information gällande massbalans.

Vi har åtagit oss att köpa 100% av vår bomull från ”mer hållbara källor” till 2025. Mer hållbar bomull inkluderar Better Cotton och ekologisk bomull.

Genom att köpa produkter med denna märkning från Intersport, stödjer du en mer ansvarsfull bomullsodling genom Better Cotton. Better Cotton utbildar jordbrukare i mer effektiv vattenanvändning, att driva jordbruk med omtanke om jord och habitater, minska användning av bekämpningsmedel samt värna om arbetarnas rättigheter och välmående.

För mer information, gå in på www.bettercotton.org

Recensioner