Sida 1 av 10

Jackor online och i butik

Köp jackor online på intersport.se eller kom in i någon av våra butiker för att hitta bästa jackan där. Här hittar du hållbara, kvalitativa, funktionella och snygga jackor för alla åldrar och målgrupper. Vi har även stort utbud av märkesjackor och flera av marknadens mest populära varumärken. Du hittar bland annat jackor från Peak Perfomance, 8848, Haglöfs, Helly Hansen, Didriksson och J.Lindeberg som är relativt klassiska varumärken för ytterkläder men vi har även jackor från adidas, Nike, Svea, Kari Traa och Craft.

Jackor från McKinley

Vi har även jackor från McKinley som är vårt egna varumärke och endast finns här på Intersport. Där sker design och produktion på huvudkontoret och det är relativt billiga jackor i jämförelse med många andra modeller från de mer kända varumärkena. McKinley är en bra val för dig som letar efter en billig jacka som samtidigt inte vill minska på kvalitet och design. För den som är ute efter billiga märkesjackor är det även en god idé att hålla koll på jackor på rea samt när vi har generella erbjudanden online och i butik. Då kan du fynda erbjudanden med erbjudanden och göra riktigt fynd.

Vinterjacka, vårjacka, höstjacka eller sommarjacka?

När du ska köpa ytterkläder är det bra att utgå från när och hur de ska användas. Vi har allt från vinterjackor, skidjackor, dunjackor och parkas till regnjackor, skaljackor, träningsjackor, vårjackor och höstjackor.

Lager på lager principen

Håll koll på de funktioner som är viktiga för dig, kanske att jackan är vattentät, har andningsfunktion eller är det endast viktigt med en snygg jacka? Ha med dina önskemål och sätt krav för att hitta en modell som passar just dig. För att hålla dig riktigt varm i vinter är det bra att ha rätt lager även undertill. Ett första frukttransporterande lager kan till exempel vara ett underställ eller en funktionströja. Det andra lagret kan vara en fleecetröja eller lättviktsjacka och det tredje ett skyddande lager, till exempel en skaljacka eller kappa beroende på väder och temperatur. Med rätt kläder kan du vara ute oavsett väder och aktivitet. Handla jacka online eller i någon av våra butiker, få den hemskickad, skickad till postombud eller gratis till valfri butik. Köp jacka på Intersport och ta del av vår köpupplevelse som vi jobbar hårt för ska bli så bra som möjligt.

Rea på kläder, skor och sport

På vår rea har vi samlat all våra erbjudanden, här hittar du rea på kläder och skor. Perfekt för dig som vill hitta billiga kläder och billiga skor samt andra produkter till rabatterade priser. Vår rea är även ett bra tillfälle att köpa märkeskläder billigt. 

Nike, adidas och PeakPerformance på rea

På Intersport har vi ett brett utbud av varor från de mest kända varumärkena. Här kan du alltså hitta rea på adidas, Nike, Haglöfs, Craft, Under armour, J.Lindeberg, Norröna, Puma, Reebok och Peak Performance med rabatt. Utöver dessa märken finns även våra egna märken som McKinley, Etirel, Energetics, Pro touch och givets många fler märken både från våra leverantörer och från interna varumärken.
Oavsett vad du är ute efter kan det alltid vara en god idé att ta en titt på rean. Kanske hittar du billiga träningskläder, löparskor med rabatt, kampanj på jackor, regnkläder med rabattkod eller fotbollsskor med erbjudande.

Barnkläder på rea

Vi har rea på barnkläder och barnskor, ett perfekt tillfälle att köpa en billig jacka, ett par billiga skor, gummistövlar, ryggsäckar eller vinterskor på rea. På Intersport går vi efter devisen att alla ska ha möjlighet att röra på sig, oavsett ålder och oavsett hur mycket pengar du eller din familj har. Att då kunna köpa kläder och skor på rea är ofta en bra möjlighet som gör att man kan välja kvalitativa produkter men ändå inte betala så mycket pengar som de kostar i ordinariepris.

Rabattkoder, erbjudanden och kampanjer

Delar av Intersports rea är varor som inte längre är i säsong men vid kampanjperioder har vi även produkter med rabattkod eller till kampanjpris på denna sidan. Då kan du fynda kläder, skor och jackor billigt mitt i säsong. Oavsett om det är mindre eller mycket rea på våra varor blir det ofta ett bra erbjudande, särskilt på de från början dyra produkterna. Du kan tillexempel köpa cyklar, skidkläder, kängor och träningsmaskiner som i vanliga fall kostar ganska mycket pengar med bra rabatt.

Rabatt online och i butik

Att köpa rea online ska vara enkelt och smidigt. På Interssport kan du handla rea med fri frakt och fri retur till alla våra butiker. Vill du hellre få varorna hemskickade, till ditt ombud eller skicka in din retur går det också jättebra.