Clubdagar - 25% rabatt på allt* SE HÄR
Logo Garmin
Garmin Fenix 7S Pro Sapphire Solar träningsklocka Svart
Garmin Fenix 7S Pro Sapphire Solar träningsklocka Svart
Garmin Fenix 7S Pro Sapphire Solar träningsklocka Svart
Garmin
Herr, Dam

Fenix 7S Pro Sapphire Solar träningsklocka

Garmin Fenix 7S Pro Sapphire Solar träningsklocka Guld
-14%
Garmin Fenix 7S Pro Sapphire Solar träningsklocka Svart
-14%
11449 kr
ClubPRIS
9899 kr
Logga in för att få Clubpris.
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • Hemleverans fr. 39kr
 • 1-4 helgfria dagars leveranstid
 • Öppet köp i 365 dagar
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
 • Detaljerade tränings- och hälsofunktioner

 • Solenergiladdning för extra batteritid

 • Inbyggd LED-ficklampa med vitt och rött ljus

 • 11 dagars batteritid i Smartwatch-läge

Nå till nya nivåer med högpresterande teknik – Garmin Fenix 7S Pro är en multisportklocka som hjälper dig både vid träning och i din vardag. Denna klocka har en tydlig 1,2” MIP-display i kristallklart Power Sapphire™-glas som även är lättläst i direkt solljus och Red Shift-läge som är snällare mot ögonen i mörka omgivningar.

Dess uppdaterade funktioner och teknik låter dig nu registrera all din aktivitet oavsett som du tränar teamsporter såsom fotboll eller tränar på egen hand för en fullständig överblick. Klockan kan guida dig genom dina träningspass med de detaljerade aktivitetsprofilerna för löpning, simning, cykling, vandring, skidåkning, styrketräning och mycket mer. Flera uppdateringar inkluderar Hill Score som mäter av din kapacitet och utveckling att springa uppför backar, och Endurance Score som samlar in data från all din träning och sammanställer den för att ge en bättre översikt och förstå din träning och utveckling.

Fenix 7S Pro mäter även av kroppens energinivåer med dess Body Battery™-funktion för optimal vila. En Pulse Ox-sensor mäter blodets syremättnad och den uppdaterade hjärtsensorn hjälper dig anpassa din träning efter kroppen. På morgonen kan du även få en fullständig rapport över din sömn, HRV-status och träningsförrutsättningar.

Den har en batteritid med upp till 11 dagars användning i Smartwatch-läge och upp till 37 timmar i GPS-läge. Batteriet laddas även med hjälp av solenergi för extra batteritid. Klockan är fullt med både Android- och Apple-mobiler så du aldrig missar en notis eller ett meddelande när du tränar. Fenix är även kompatibel med flera populära musikappar såsom Spotify och Amazon Music så du kan lyssna på dina favoritspellistor hela passet. Dess smidiga Garmin Pay™-funktion ger dig även möjligheten att betala kontaktlöst i utvalda butiker.

För extra säkerhet erbjuder Fenix 7S Pro en spårningsfunktion med precision som kan skicka ut meddelanden till dina nödkontakter när klockan parats ihop med en kompatibel telefon. Du måste även befinna dig i ett område med täckning för att funktionen ska kunna användas.

 • Produktnummer
  1564630
 • Leverantörens produktnummer
  010-02776-11
 • Artikelnummer
  156463001-BLACK
 • SKU
  156463001010
 • EAN
  0753759317614

Relaterade produkter

Relaterade stories
Löparguider
Reflexer vid löpning och träning
Se till att synas när du springer och tränar utomhus i mörkret. Gå loss med smarta produkter där reflexer och reflekterande detaljer gör dig mer synlig och säker.
Träningsguider
Så väljer du rätt träningstights
Även om det primära i träningen givetvis är hälsa, ett sunt liv och för en del även resultat och prestation, så har träningskläderna kommit att bli en allt större del av träningen.