Logo Summit To Eat
 • Summit To Eat Lax & Broccoli Pasta friluftsmat NO

Lax & Broccoli Pasta friluftsmat

 • Summit To Eat
 • Herr, Dam
 • Gul
3.3
(3 recensioner)
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • Hemleverans fr. 39kr
 • 1-3 helgfria dagars leveranstid
 • Öppet köp i 365 dagar
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
Levereras till INTERSPORT-butik - 0 kr
Varubrev eller ombud Postnord - 39 kr
Hemleverans Postnord - 79 kr
Hemleverans Budbee - 39 kr

För en dekadent bjudning vid lägerelden, leta inte längre än denna sublima lax- och broccolipasta. Varje påse innehåller en utsökt blandning av möra bitar av lax, broccolifloretter och pastaspiraler som alla samlas i en fantastisk krämig sås, vilket gör den till den perfekta äventyrsmaten för att få tillbaka din energi i slutet av en lång dag. Maten är förberedd och lagad innan den blir frystorkad, vilket verkligen belyser engagemanget för kvalitet och smak. Denna process bidrar till att skapa balanserade, näringsrika och genomgående läckra måltider varje gång, vilket gör dem till ett fantastiskt sätt att få en smak av välbekanta och återupplivande rätter varje dag oavsett hur långt du är hemifrån. Genom frystorkning kan man också skapa en måltid som är tillräckligt lätt för att tas med på alla äventyr, men ändå lika utsökt när den är återfuktad, med varje påse av standardstorlek som bara väger 117 g. Om du går på en mycket mer aktiv och energisk expedition, kanske våra större påsar kanske passar bättre för dina behov. Med en vikt på 193 g är detta det perfekta alternativet för en extra boost av kalorier och energi, redo att ta itu med nästa del av ditt äventyr. Oavsett vilken storlek som passar dig, är det enkelt att förvara och resa med påsarna på grund av deras storlek och lätta vikt, vilket sparar värdefullt utrymme för andra väsentliga expeditioner. Att förbereda måltiderna är enkelt oavsett vilken miljö du befinner dig i. Tillsätt helt enkelt vatten för att återfukta ingredienserna och en fantastisk måltid kan vara klar på mindre än 10 minuter, vilket gör det till det perfekta alternativet för campingmat. Packad med kolhydrater och protein är detta en otroligt mångsidig måltid. Perfekt när som helst på dagen, det kan hjälpa dig att börja din dag ordentligt som en stor frukost eller det kan vara en tröstande lunch eller överdådig och avkopplande kvällsmåltid.

 • Lätt att tillaga

 • Låg vikt (117 g)

 • Frystorkad

Relaterade produkter
Relaterade stories
Outdoorguider
Välj rätt regnkläder
I Sverige regnar det mycket och att då vara försedd med riktigt bra regnkläder känns som en självklarhet. Men hur ska en tänka för att välja rätt regnställ? Här går vi igenom de viktigaste delarna mot vägen till de perfekta regnkläderna.
Outdoorguider
Test vattentäta skor till barn
Barnen är ute oavsett väder och behöver då vattentäta skor som tål det mesta. Det finns många att välja mellan och det är inte helt lätt att veta vilka skor som passar ditt barn bäst. Vi har här testat flera av säsongens vattentäta skor för att du enklare ska välja rätt.