Logo Icebug
 • Icebug Insoles Slim Medium Sulor Yellow

Insoles Slim Medium Sulor

 • Icebug
 • Herr, Dam
 • Gul
4.9
(11 recensioner)
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • Hemleverans 79kr
 • 1-3 helgfria dagars leveranstid
 • Öppet köp i 365 dagar
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
Levereras till INTERSPORT-butik - 0 kr
Varubrev eller ombud Postnord - 39 kr
Hemleverans Postnord - 79 kr
Hemleverans Budbee - 39 kr

Icebug Insoles SLIM en riktigt tunn variant av fotbädd. På grund av dess tunnhet passar den i allt från fotbolls- och löparskor till sneakers. Fotbädden ger samma grymma stöd som Icebug Insoles FAT men har en något mindre dämpning. Icebug Insoles SLIM är 2 mm hög. Den här är skapad för medium fotvalv. Tillvänjning: Icebug Insoles korrigeras fotens struktur. Det kan kännas ovant i början – speciellt med pelotten som stöder det främre fotvalvet – och kan göra att muskler och senor som varit inaktiva en längre tid får börja arbeta igen. Vi skulle rekommenderar en gradvis tillvänjning, där man börjar med att bara använda sulan någon eller några timmar per dag, för att sen successivt öka användningen. När man är van kan man använda Icebug Insoles både för sportaktiviteter och för att ha i skorna hela tiden för arbete/fritid. Intrimmning:1.Lägg den innersula som ska ersättas ovanpå Icebug Insoles och linjera i hälen. 2.Rita konturen med en tunn penna. Se till att linjen går lika långt från mitten på båda sidor av Icebug Insoles (pelotten – upphöjningen bakom framfoten – den ska vara centrerad när sulan är tillklippt). 3.Klipp bort överflödigt material med en sax. Det är i den främre grå delen – framför det svarta materialet – som eventuell trimning behöver göras. Bakom det börjar Icebug Insoles att gå upp, och då ryms den i skon. Men tänk på att klippa försiktigt, så att inte för mycket av sulan klipps bort, det är bättre att börja med att klippa för lite. 4.Prova Icebug Insoles i din sko. 5.Trimma bort mer om det behövs och prova igen. Fortsätt tills sulan passar i skon. Uppbyggnad: Mjuka material med hög dämpningsförmåga absorberar den första stöten och ger en skön känsla mot foten. Dynamiskt stödet hjälper valven att inte kollapsa, vilket ger en livfull känsla i foten. 1.Fukttransporterande meshfoder med låg friktion. 2.Mycket mjukt och stötdämpande lager i Poliyou®, ett specialskum med öppen cellstruktur. 3.Mjukt, stötdämpande EVA-lager som vid användning formar sig efter fotens tryck. 4.Styvt men flexibelt lager i PE. Formpressat för att passa lågt, mellan eller högt fotvalv. Ger fotsulan en tredimensionell passform och hjälper fotens biomekaniska stötdämpning. 5.Formgjuten TPU-bit med två upphöjningar på sidorna av hälen. Återför rörelseenergin från hälisättningen med en mjuk trampolineffekt.

 • Dynamiskt stöd för fotvalven

 • Extra tunn

 • Gjord för medium fotvalv

 • Stärker fotens egen stötdämpning

Relaterade produkter
Relaterade stories
Löparguider
Löpträna med barnen
Förena träningstid med familjetid, kom ut med familjen och spring tillsammans. Här ger vi ett gäng tips på bra upplägg för barn i olika åldrar och kul tips för olika mycket löpintresse - så löptränar ni smartast tillsammans!
Löparguider
Så klär du dig inför vårens löprundor
När den efterlängtade vårsolen börjar skina blir suget efter en härlig löprunda allt större. Men vädret på våren kan snabbt skifta från varmt till kallt och från regnigt till soligt. Här får du några tips på hur du kan tänka när du klär dig inför vårens löprundor!