Logo Icebug
Icebug
Herr, Dam

Insoles Slim Medium Sulor

4.7
(95 recensioner)
449 kr
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • Hemleverans fr. 39kr
 • 1-4 helgfria dagars leveranstid
 • Öppet köp i 365 dagar
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
 • Dynamiskt stöd för fotvalven

 • Extra tunn

 • Gjord för medium fotvalv

 • Stärker fotens egen stötdämpning

Icebug Insoles SLIM en riktigt tunn variant av fotbädd. På grund av dess tunnhet passar den i allt från fotbolls- och löparskor till sneakers. Fotbädden ger samma grymma stöd som Icebug Insoles FAT men har en något mindre dämpning. Icebug Insoles SLIM är 2 mm hög. Den här är skapad för medium fotvalv. Tillvänjning: Icebug Insoles korrigeras fotens struktur. Det kan kännas ovant i början – speciellt med pelotten som stöder det främre fotvalvet – och kan göra att muskler och senor som varit inaktiva en längre tid får börja arbeta igen. Vi skulle rekommenderar en gradvis tillvänjning, där man börjar med att bara använda sulan någon eller några timmar per dag, för att sen successivt öka användningen. När man är van kan man använda Icebug Insoles både för sportaktiviteter och för att ha i skorna hela tiden för arbete/fritid. Intrimmning: 1.Lägg den innersula som ska ersättas ovanpå Icebug Insoles och linjera i hälen. 2.Rita konturen med en tunn penna. Se till att linjen går lika långt från mitten på båda sidor av Icebug Insoles (pelotten – upphöjningen bakom framfoten – den ska vara centrerad när sulan är tillklippt). 3.Klipp bort överflödigt material med en sax. Det är i den främre grå delen – framför det svarta materialet – som eventuell trimning behöver göras. Bakom det börjar Icebug Insoles att gå upp, och då ryms den i skon. Men tänk på att klippa försiktigt, så att inte för mycket av sulan klipps bort, det är bättre att börja med att klippa för lite. 4.Prova Icebug Insoles i din sko. 5.Trimma bort mer om det behövs och prova igen. Fortsätt tills sulan passar i skon. Uppbyggnad: Mjuka material med hög dämpningsförmåga absorberar den första stöten och ger en skön känsla mot foten. Dynamiskt stödet hjälper valven att inte kollapsa, vilket ger en livfull känsla i foten. 1.Fukttransporterande meshfoder med låg friktion. 2.Mycket mjukt och stötdämpande lager i Poliyou®, ett specialskum med öppen cellstruktur. 3.Mjukt, stötdämpande EVA-lager som vid användning formar sig efter fotens tryck. 4.Styvt men flexibelt lager i PE. Formpressat för att passa lågt, mellan eller högt fotvalv. Ger fotsulan en tredimensionell passform och hjälper fotens biomekaniska stötdämpning. 5.Formgjuten TPU-bit med två upphöjningar på sidorna av hälen. Återför rörelseenergin från hälisättningen med en mjuk trampolineffekt.

 • Produktnummer
  1427770
 • Leverantörens produktnummer
  518307
 • Artikelnummer
  142777002-Yellow

Relaterade produkter

Relaterade stories
Löparguider
Löparskor höst/vinter 2022
På Intersport har vi många varianter utav löparskor som är anpassade för höst och vinter. De viktigaste egenskaperna för en höst/vinterlöpsko är att den har ett bra grepp, både med och utan dubbar samt att den är vattentålig och klarar av att stå emot snö och slask. Så vilka passar bäst för just dig och vilka passar för de blötare och kallare månadernas underlag? Här har vi listat höjdpunkterna från höstens och vinterns nyheter för att ge dig lite hjälp på vägen.
Löparguider
Kläder för höstlöpning
Nu när luften börjar bli härligt krispig är det kanske som allra härligast att ge sig ut att springa. Om en har klätt sig rätt. Vad är då smartast att ta på sig under höstens löprundor? Vi ger dig här ett gäng tips på vad du bör tänka på!