Logo Icebug
 • Icebug Insoles Slim Medium Sulor Yellow

Insoles Slim Medium Sulor

 • Icebug
 • Herr, Dam
 • Gul
Visa storlekar som:
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • Hemleverans 79kr
 • 1-3 helgfria dagars leveranstid
 • Öppet köp i 365 dagar
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
Levereras till INTERSPORT-butik - 0 kr
Varubrev eller ombud Postnord - 39 kr
Hemleverans Postnord - 79 kr
Hemleverans Budbee - 99 kr

Icebug Insoles SLIM en riktigt tunn variant av fotbädd. På grund av dess tunnhet passar den i allt från fotbolls- och löparskor till sneakers. Fotbädden ger samma grymma stöd som Icebug Insoles FAT men har en något mindre dämpning. Icebug Insoles SLIM är 2 mm hög. Den här är skapad för medium fotvalv. Tillvänjning: Icebug Insoles korrigeras fotens struktur. Det kan kännas ovant i början – speciellt med pelotten som stöder det främre fotvalvet – och kan göra att muskler och senor som varit inaktiva en längre tid får börja arbeta igen. Vi skulle rekommenderar en gradvis tillvänjning, där man börjar med att bara använda sulan någon eller några timmar per dag, för att sen successivt öka användningen. När man är van kan man använda Icebug Insoles både för sportaktiviteter och för att ha i skorna hela tiden för arbete/fritid. Intrimmning:1.Lägg den innersula som ska ersättas ovanpå Icebug Insoles och linjera i hälen. 2.Rita konturen med en tunn penna. Se till att linjen går lika långt från mitten på båda sidor av Icebug Insoles (pelotten – upphöjningen bakom framfoten – den ska vara centrerad när sulan är tillklippt). 3.Klipp bort överflödigt material med en sax. Det är i den främre grå delen – framför det svarta materialet – som eventuell trimning behöver göras. Bakom det börjar Icebug Insoles att gå upp, och då ryms den i skon. Men tänk på att klippa försiktigt, så att inte för mycket av sulan klipps bort, det är bättre att börja med att klippa för lite. 4.Prova Icebug Insoles i din sko. 5.Trimma bort mer om det behövs och prova igen. Fortsätt tills sulan passar i skon. Uppbyggnad: Mjuka material med hög dämpningsförmåga absorberar den första stöten och ger en skön känsla mot foten. Dynamiskt stödet hjälper valven att inte kollapsa, vilket ger en livfull känsla i foten. 1.Fukttransporterande meshfoder med låg friktion. 2.Mycket mjukt och stötdämpande lager i Poliyou®, ett specialskum med öppen cellstruktur. 3.Mjukt, stötdämpande EVA-lager som vid användning formar sig efter fotens tryck. 4.Styvt men flexibelt lager i PE. Formpressat för att passa lågt, mellan eller högt fotvalv. Ger fotsulan en tredimensionell passform och hjälper fotens biomekaniska stötdämpning. 5.Formgjuten TPU-bit med två upphöjningar på sidorna av hälen. Återför rörelseenergin från hälisättningen med en mjuk trampolineffekt.

 • Dynamiskt stöd för fotvalven

 • Extra tunn

 • Gjord för medium fotvalv

 • Stärker fotens egen stötdämpning

Relaterade produkter
Relaterade stories
Löparguider
Hur klär man sig för höstlöpning?
Vi har kollat upp vad du bör tänka på när du ska träna ute på hösten och ger dig här tre värdefulla tips! ...och missa inte bonustipsen.
Outdoorguider
Vanliga frågor om reflexer och reflexväst
Hur fungerar egentligen en reflex? Hur mycket bättre syns man med reflex? Och var ska reflexen sitta för att synas bäst? Frågorna gällande reflexer är många. Här har vi svaret på några av dem.