1–4 ARBETSDAGAR
FRI FRAKT & FRIA RETURER TILL BUTIK
ÖPPET KÖP I 365 DAGAR

Varumärke: adidas

adidas

Ränderna går aldrig ur adidas. Sedan Adi Dassler grundade företaget med de tre vita strecken 1949 har mycket hänt. Vi har gått från att vara en liten tysk skotillverkare till en av världens ledande aktörer inom sport- och träningsmode. Men filosofin har alltid varit densamma – att med komfortabla, högkvalitativa och snygga produkter hjälpa både atleter, hobbysportare och nybörjare att ständigt överträffa sig själva.

Nyheter

Fotboll

Fotbollsskor, strumpor eller kanske benskydd? We got you. Här finns fotbollskläder och utrustning för alla åldrar, storlekar och underlag.

Löpning

Det ska vara lätt att springa, och lika lätt att välja rätt löparskor. Vi har ett stort sortiment, men ett enkelt sätt att hitta rätt par. Välj skor som passar dig i egenskap av nybörjare, vardagslöpare, långdistanslöpare eller proffs.

Träning

Tränar du inne, ute, eller bägge delar? På den här sidan har vi samlat några av träningsentusiasternas favoritprodukter för såväl inomhus som utomhusträning. Här finns både träningskläder, skor och utrustning av alla dess slag.

Outdoor

Blås nytt liv i ditt friluftsliv! Här hittar du slitstarka och praktiska produkter för både turer i vildmarken och löpning i terräng. Och kläder som håller dig både varm och torr – och som andas frisk luft när du gör det.

Sportswear

Allt i livet handlar inte om träning. Ibland handlar det om att gå ut, fånga dagen och umgås med vänner. Man behöver dock inte tumma på stil eller komfort för den saken skull. Här hittar du snygga och sköna plagg för vardagen – oavsett vad stegräknaren visar.

Padel / Tennis

Det gäller att vara kittad när man drar till padelbanan. Är du på jakt efter ett racket, en träningsväska, ett par skor, t-shirts, linnen eller shorts så är det här du hittar det. Det blir smash!