Höstkläder för dam
Livsstilsguider

Höstkläder för dam

Bästa tipsen för att uppdatera garderoben inför nya säsongen.

8 september 2020

Nya höstkläder för dam

Uppdatera höststilen! Inspireras till den optimala garderoben med nyckelplaggen och de rätta accessoarerna du inte klarar dig utan under den nya svalare säsongen. 

Tröjor & hoddies

Det är svårt att bara välja en när det kommer till höstens alla hoddies och tröjor. I fluffigt pile, i en oversized modell, en sportig look eller något helt annat du faller för i höst.  

Tunn dunjacka

Användningsområdena för den tunna dunjackan (eller en modell med polyesterfyllning) är näst intill oändliga! Som ett snyggt enskilt plagg i vardagen eller som ett bra lager under regnjacka eller skalplagg. 

Höstskor

Vad är egentligen ett par höstskor? Klassiska vita sneakers är inte helt praktiskt kanske, men ack så snyggt, ett par kängor för vandring men som också är snygga i vardagen eller ett par löparskor med massa komfort? Välj dina höstskor eller säkra upp  med flera par.

Accessoarer 

Vad du än har på dig och ska göra under dagen kan olika typer av accessoarer göra din outfit snyggare, din dag mer bekväm eller din aktivitet mer funktionell. Allt från kepsar pannband och hattar till flaskor och väskor.  

Regnkläder

Regnet är en svårfrånkomlig faktor i den svenska hösten. Med bra regnkläder kan du fortsatt hänga i naturen oavsett väder, ta den där sköna långpromenaden eller bara slippa bli blöt den korta sträckan till och från bussen. 

Byxor

Olika modeller när det kommer till byxor är verkligen kul och kan verkligen sätta en hel outfit. WCT-byxa med rivär, tights eller leggings, lösa joggingbyxor eller vida byxben.

T-shirt och piké

Oavsett vilken stil du har och vilka aktiviteter du ska ägna dig åt under dagen är en t-shirt alltid rätt. För jobbet, om du studerar, till festligare tillfällen samt om du gillar att hänga hemma mer eller mindre aktiv.

Andra 'Livsstilsguider' inlägg