Snygga käder till dam
Livsstilsguider

Snygga käder till dam

Bästa tipsen för att uppdatera garderoben inför nya säsongen.

29 oktober 2021

Nya kläder för dam

Uppdatera stilen för nya säsongen! Inspireras till den optimala garderoben med nyckelplaggen och de rätta accessoarerna du inte klarar dig utan. Här är våra bästsäljare som inte kommer göra dig besviken.

Säsongens nya jackor

Gör dig redo för den nya säsongen i en shysst jacka. Vilen eller vilka du är i behov av är givetvis upp till dig och din livsstil. En jacka med fokus på funktion, och en med mer fokus på vardagen då en ofta vill ha en jacka som gör sitt för dagens outfit. 

Tröjor & hoddies

Det är svårt att bara välja en när det kommer till höstens alla hoddies och tröjor. I fluffigt pile, i en oversized modell, en sportig look eller något helt annat du faller för i höst.  

Accessoarer 

Vad du än har på dig och ska göra under dagen kan olika typer av accessoarer göra din outfit snyggare, din dag mer bekväm eller din aktivitet mer funktionell. Allt från kepsar pannband och hattar till flaskor och väskor.  

Snygga skor

Ett par skor kan verkligen bära din outfit, men de kan också vara det som lyfter komforten för dagen. Utgå från dina behov och din stil när du väljer vilka nya skor som ska införskaffas för säsongen. 

Byxor & tights

Bra byxor och tights kan en inte få för mycket av, nästan... I olika stilar, för olika ändamål och med olika funktioner. Se över dina behov för säsongen och gå loss på ett par eller två. 

T-shirts i mängder

Oavsett vilken stil du har och vilka aktiviteter du ska ägna dig åt under är en t-shirt eller piké alltid rätt. För jobbet, om du studerar, till och från stranden, till festligare tillfällen eller om du gillar att hänga hemma mer eller mindre aktiv.

Smidig och inspirerande shopping!

Vi vill göra det smidigt och inspirerande för dig att handla för dig och för den eventuella familjen. Vi har allt på samma ställe, både för vardag, fritid och alla sportiga aktiviteter. Här har vi fokuserat på nyckelplaggen för damer under pågående säsong, vill du ta del av inspiration för barn eller snygga kläder till herr finns det nära till hands. 

Andra 'Livsstilsguider' inlägg