Snygga käder till dam
Livsstilsguider

Snygga käder till dam

Bästa tipsen för att uppdatera garderoben inför nya säsongen.

15 juni 2021

Nya kläder för dam

Uppdatera stilen för nya säsongen! Inspireras till den optimala garderoben med nyckelplaggen och de rätta accessoarerna du inte klarar dig utan. Här är våra bästsäljare som inte kommer göra dig besviken.

Badkläder

Badkläder

Sol, bad och strandsport! Se till att hitta badkläder som inte utesluter något.  Hitta en modell och stil som du trivs med och känner dig bekväm med oavsett vad du ska göra på stranden.

Shorts

Se till att du har ett gäng shorts i olika stil för sommarens olika tillställningar och aktiviteter. För vardagen, till och från stranden eller till mer festliga och uppklädda tillfällen. 

Sommarens linnen

Sommarens ljumna vindar och soliga kvällar är som gjorda för snygga linnen och härliga crop tops. Riktigt kort, lite längre, med ärm eller utan. Kolla dessutom efter kul och snygga detaljer som grafiska tryck, element i ryggen eller dolda loggor. 

Snygga skor

Ett par skor kan verkligen bära din outfit, men de kan också vara det som lyfter komforten för dagen. Utgå från dina behov och din stil när du väljer vilka nya skor som ska införskaffas för säsongen. 

Klänningar

En skön, sval och snygg klänning - egentligen behövs det inte mer för sommaren. Oavsett vad du ska hitta på och vilken stil du har finns klänningar för dig. 

T-shirt och piké

Oavsett vilken stil du har och vilka aktiviteter du ska ägna dig åt under är en t-shirt eller piké alltid rätt. För jobbet, om du studerar, till och från stranden, till festligare tillfällen eller om du gillar att hänga hemma mer eller mindre aktiv.

Tröjor & hoddies

Det är svårt att bara välja en när det kommer till höstens alla hoddies och tröjor. I fluffigt pile, i en oversized modell, en sportig look eller något helt annat du faller för i höst.  

Accessoarer 

Vad du än har på dig och ska göra under dagen kan olika typer av accessoarer göra din outfit snyggare, din dag mer bekväm eller din aktivitet mer funktionell. Allt från kepsar pannband och hattar till flaskor och väskor.  

Smidig och inspirerande shopping!

Vi vill göra det smidigt och inspirerande för dig att handla för dig och för den eventuella familjen. Vi har allt på samma ställe, både för vardag, fritid och alla sportiga aktiviteter. Här har vi fokuserat på nyckelplaggen för damer under pågående säsong, vill du ta del av inspiration för barn eller snygga kläder till herr finns det nära till hands. 

Andra 'Livsstilsguider' inlägg