Sommarkläder för dam
Livsstilsguider

Sommarkläder för dam

Bästa tipsen för att uppdatera garderoben inför semestern.

30 maj 2020

Topplista semesterstilen för dam

Uppdatera sommarstilen, här inspirerar vi till garderoben du inte klarar dig utan under semestern. 

T-shirt och piké

Oavsett vilken stil du har och vilka aktiviteter du ska ägna dig åt under dagen är en t-shirt alltid rätt. 

 

Tofflor, sandaler och sneakers i mängder

Ljusa snygga sneakers, färgglada bekväma tofflor eller funktionella sandaler? Kanske är du på jakt efter en. modell eller varför inte kitta upp dig med ett par av varje?  

Badkläder som skapar möjligheter

Sol, bad och strandsport! Se till att hitta badkläder som inte utesluter något.  Hitta en modell och stil som du trivs med och känner dig bekväm med oavsett vad du ska göra på stranden.

Accesoarerna som piggar upp 

Vad du än har på dig och ska göra under dagen kan olika typer av accessoarer göra din outfit snyggare, din dag mer bekväm eller din aktivitet mer funktionell. Allt från kepsar pannband och hattar till flaskor och väskor.  

 

Snygga och vämande alternativ 

Hur mycket vi än drömmer om svala klänningar och bara axlar långt in på småtimmarna är den svenska sommaren ibland mer oberäknerlig. Ladda upp med ett par alternativ som är snygga, värmer och gör att du kan stanna uppe ett par timmar extra.  

Sommarens alla linnen och crop tops

Sommarens ljumna vindar och soliga kvällar är som gjorda för snygga linnen och härliga crop tops. Riktigt kort, lite längre, med ärm eller utan. Kolla dessutom efter kul och snygga detaljer som grafiska tryck, element i ryggen eller dolda loggor. 

Shorts för din stil!

Sommarens shorts kommer i mängder av modeller och utföranden! Riktigt korta, lite längre, tighta eller luftigare. För stranden, naturen eller när du ska vara riktigt snygg. Hitta det perfekta paret för din stil och det du ska hitta på. 

Andra 'Livsstilsguider' inlägg