Topp 5 roligaste sätten att ta sig till skolan
Livsstilsguider

Topp 5 roligaste sätten att ta sig till skolan

Topplista - grejerna som får barnen att leka mer ute!

3 augusti 2020

Barnens favortitgrejer 

Grejerna som barnen helst tar till skolan eller att leka med när de kommer hem! Se vår topplista på barnens favoriter när det kommer till riktigt fartfylld utrustning. Perfekt för mer rörelse i vardagen eller mer tid utomhus.

Full fart på inlines

Tuffa trix och full fart, att inlinesen toppar listan och uppenbarligen är många barns absoluta favorit förvånar inte. På Inlines har de inte bara kul utan över dessutom balans, styrka och motorik. 

Sparkcykeln går hem hos alla

Kickbiken är favoriten oavsett ålder och kan ofta kan justeras och finns i olika modeller anpassade för olika nivå, allt från fyra hjul för extra stabilitet till inkopplad motor för längre sträckor i högre hastighet. Sparkcykel som det också kallas är också ett riktigt smart och smidigt transportmedel som enkelt kan packas in i bilen eller lätt bäras av en vuxen om barnen inte orkar mer. 

Snabbt och skoj med skateboard

Inte bara till skolan dessutom i ramper, på gatan, skolgården eller garageinfarten, i full fart eller för att öva in nya trix och hopp. I början är det lite svårt och ovant med balans och motorik, men övning ger även här färdigt och utvecklingen går snabbt när kidsen väl börjat. 

Cykeln är en trogen klassiker

Man ska aldrig underskatta en klassiker! Cykeln står år efter år med på barnens lista blad favoriter och användes av alla och i princip året om. Förutom till skolan även till och från träningen, i skogen eller i parker. Att det finns oändligt med fördelar för barn (och vuxna!) att cykla mer är bara en bonus, läs 15 fördelar för barn att cykla.

Smidigt och skönt i cykelvagnen

Är vägen till skolan för lång för barnen att cykla själva är cykelvagnen ett perfekt alternativ att koppla på en vuxens cykel. Att barnen ofta tycker det är roligare ju fortare det går är bara en extra morot för dig att trampa på lite extra. 

Hjälm och skydd är a och o

Glöm inte säkerheten och kolla upp vilka skydd som behövs! När barnen är trygga vågar de mer, utvecklas mer, kan åka snabbare och ha roligare. 

Andra 'Livsstilsguider' inlägg