Sida 1 av 2

Cykel till barn

Köp barncykel hos oss på Intersport. Du kan antingen få råd och hjälp i någon av våra butiker eller köpa barncyklar online på intersport.se. Här finns cyklar i alla färger, flera olika modeller och från de kändaste varumärkena. Här finns klassiska juniorcyklar, mountainbike, trehjulingar, cyklar med stödhjul och balanscyklar. Beroende på hur gammalt barnet är och hur stor erfarenheten är av att cykla finns det olika riktlinjer för vilken cykel som passar bäst. För de minsta är en trehjuling eller en balanscykel ett bra alternativ. När de är lite äldre och börjar kunna hantera kombinationen av balans och att trampa är det dags för en barncykel med stödhjul eller utan om utvecklingen går snabbt. När barnen lärt sig cykla och är lite äldre kan de ofta gå över till en större barncykel som finns i olika modeller efter användningsområde och intresse. Vi har barncyklar från marknadens mest kända varumärken, till exempel cyklar från Scott, Nakamura, Crescent, Aspenäs med flera.

Allt från dyra till billiga barncyklar

Att köpa cykel till barnen är för många ett stort inköp då cyklar ofta kostar mycket pengar, på Intersport har vi en stor bredd av cyklar med allt från dyra till billiga cyklar för barn. Är du ute efter billiga barncyklar ska du även hålla ögonen öppna på vår cykelrea. Efter säsongen har vi nämligen cykel rea och vi har flera cyklar med rabatt, perfekt om du vill köpa en billig barncykel.

Tillbehör och cykelhjälm till barn

För barn upp till 15 år är det lag på att använda hjälm när man cyklar, även cykelhjälmar finns det gott om hos oss på Intersport. Köp en cykelhjälm online eller i någon av våra butiker. Köper du en barncykel online är det modell och ramstorlek på cykeln du behöver veta. Vilken cykel som är rätt för ditt barn kan du läsa på om i våra guider eller få information i någon av våra butiker. Att välja rätt storlek gör du genom att mäta ditt barn och jämföra med våra storleksguider för respektive märke.

Cykel till barn online

Cykeln som är köpt online kommer hem till er färdigmonterad och ni behöver endast montera pedaler och ställa in styret på cykeln. Skulle ni behöva hjälp med något när cykeln skickas hem eller senare är ni alltid välkommen till någon av våra cykelbutiker runt om i landet. På Intersport vill vi skapa förutsättningarna för en mer aktiv livsstil, både för barn och vuxna. Att kunna ta med barnen på en cykelutflykt eller genom att låta dem cykla till skola och kompisar skapar mer rörelse. Att få barnen att röra på sig är bra både på lång och kort sikt och kan skapa gemensamma minnen att bära med er hela livet.