Sida 1 av 3

Cykel till herr

Köp din herrcykel online eller i butik hos oss på Intersport. Här finns ett stort utbud modeller från marknadens mest kända varumärken både i våra butiker runt om i land och på vår e-handel. Här hittar du herrcyklar från Scott, Merida, Crescent, Nakamura, Aspenäs, cyklar från Monark med flera. När du ska köpa cykel till herr är det bra att fundera över hur den ska användas och vilka krav du som cyklist ställer på din cykel. Ska du använda den och cykelpendla till jobbet, motionscykla eller cykla Downhill eller liknanden. På Intersport har vi cyklar för de flesta och erbjuder allt från elcyklar och hybridcyklar till racercyklar, mountainbike och klassiska herrcyklar. Förutom cyklar har vi även tillbehören du behöver som cykelhjälmar, cykellås, cykelstolar, cykelkorg, lampor, skärmar med mera.

Skillnaden på en dyr och en billig herrcykel

När det kommer till herrcyklar, och andra cyklar, skiljer de sig väldigt mycket i pris beroende på vad du är ute efter. Det finns allt från avancerade tävlingscyklar som blir en dyrare investering till billiga herrcyklar i enklare modeller. Tänk på att du ofta får det du betalar för och att en cykel håller länge om du investerar i en med hög kvalitet och tar hand om den på rätt sätt. Ett bra tips för att hitta en billig cykel är att hålla koll på vår cykelrea. Efter varje säsong har vi nämligen rea på cyklar och där kan du som är ute efter en billig herrcykel hitta rätt. Även den som letar efter en avancerad cykel fast med rabatt ska hålla ögonen öppna. På vår cykelrea kan man verkligen göra fynd!

Cykel online

När du ska köpa en herrcykel online är det egentligen bara ramstorleken du behöver veta, förutom vilken typ av herrcykel du är ute efter. Ramstorleken kan variera från olika varumärken och du kan se vilken storlek du behöver i våra storleksguider för respektive varumärke. När du beställt en cykel online kommer den hemskickad till dig, färdigmonterad och klar. Det enda du behöver göra innan du kan börja cykla på din nya cykel är att montera pedalerna och ställa in styret.

Cykelbutiker med cykelservice

Om du behöver hjälp med din cykel antingen inledningsvis eller efter ett tag är du välkommen till någon av våra cykelbutiker. Intersports cykelbutiker är utspridda runt om i stora delar landet och du får hjälpen du behöver. Här finns erfarenheten och expertiskunskapen som krävs för din cykel eller barncyklar. På Intersport gör vi allt vi kan för att du ska ha möjligheten att skapa en så aktiv livsstil som möjligt. Vi vill göra valen enkla och tillvägagångssätten smidiga och lättillgängliga. Genom en bra cykel och bra cykeltillbehör skapar du förutsättningarna att röra på dig mer och märka alla positiva resultat det ger.