Sida 1 av 2

Asics löparskor

Asics löparskor hittar du online på intersport.se och i våra Intersport-butiker runt om i Sverige. Olika passform, färger, modeller och med olika funktioner. Välj mellan bland annat Gel Kayano, GT 1000, GT 2000, Gel Zone och Nimbus. Olika modeller är anpassade för olika krav från dig som löpare. Kanske behöver du en sko med extra stöd för pronation, med extra responsiv dämpning, extra komfort, extra bredd eller en lätt löparsko. Oavsett om du springer långdistans och tränar för ett löplopp eller vill konditionsträna genom att springa backintervaller och korta intervaller har Asics joggingskorna för dig.

Jämför priser på Asics

På vissa varumärken för joggingskor kan det skilja en hel del i pris mellan de dyra och de billiga löparskorna. Asics har en relativt jämn prisnivå med generellt hög kvalitet. För att hitta Asics löparskor på rea är det en god idé att hålla koll på vår skorea efter säsong. Vi har även kontinuerliga erbjudanden eller generella rabatter som rabattkod på löparskor eller tre för två på skor till exempel. Då kan du som vill fynda skor eller annat göra riktiga kap.

Löparkläder och tillbehör

Asics har inte bara satsat hårt på ett gediget utbud inom joggingskor, här finns även de löparkläder du behöver. Allt ifrån funktionströjor, T-shirts och löparjackor till shorts, korta och långa löpartights. På Intersport har vi även tillbehören du behöver för din löprunda, allt från löparklocka och löparstumpor till löparryggsäck, mobilhållare och vätskebälte.

Utvecklingen av löparskor

Asics har sedan starten 1940 specialiserat sig på löpning och har varit med som en stark aktör av utvecklingen av löparskor. Med ny innovation, senaste tekniken och de mest effektiva materialvalen har de kontinuerligt uppdaterat de mest populära modellerna. Flera av Asics skor har blivit omnämnda i olika rekommendationer och har även blivit utsedda som bäst i test av löparskor från konkurrenter flertalet gånger i olika tester. På Intersport är det viktigt att du som kund känner dig nöjd med ditt skoköp. Här ges du tillexempel möjligheten att få en löpanalys gratis, prova ut löparskor i butik och utnyttja vår testa-på-garanti i 30 dagar. Vi har dessutom fri frakt och fria returer till samtliga butiker och erbjuder dig möjligheten att bestämma själv över hur du vill betala genom vårt samarbete med Klarna. Vi vill göra allt vi kan för att hålla dig aktiv, ett par nya joggingskor är verkligen ett steg på vägen mot mer hälsa, motion och rörelse i vardagen.