Mysig stuga & safari med familjen!

Bo i mysig stuga med tillgång till pool och upplev Kosta Safaripark i egen bil! Rabatterat pris på Familjepaket till dig som är medlem i Club Intersport. Pris: Stuga: 995 kr/dygn inklusive sängkläder & handdukar och tillgång till pooldäcket utan extra kostnad. Gratis inträde till Kosta Safaripark för alla under 15 år. Barn under 12 år bjuds dessutom på en minigolfrunda och läsk eller glass vid besök på pooldäcket. Erbjudandet gäller augusti och september. Bokning sker via telefon eller mail där man uppger koden: intersport20

Safaritur i småländsk urskog på Kosta Safaripark

Möt visenter, dovhjortar, mufflonfår, kronhjortar och vildsvin på nära håll på - I Kosta Safaripark får ni uppleva skogslevande djur på nära håll. Ta bilen genom parken och se djuren ströva fritt i sin naturliga miljö.

Naturnära och mysigt boende på Kosta Lodge

På Kosta Lodge bor du naturnära, i mysig miljö och med god, hälsosam mat. Kosta Lodge är beläget mitt i det småländska glasriket, i närhet till ett av Sveriges äldsta glasbruk. Gäster kommer hit för att uppleva, bo och må bra tillsammans, inbäddat i den småländska naturen.