Sida 1 av 5

Sneakers från adidas, Nike och Puma mm

Köp sneakers online på intersport.se eller kom in till någon av våra Intersportbutiker. Här har vi mängder av skor i alla färger, former, modeller och prisklasser. Här finns mängder av färger för att hitta ett par som faller dig i smaken, allt från röda, gröna och gråa till rosa, svarta och vita sneakers. Dessutom har vi marknadens bästa och mest populära varumärken och erbjuder sneakers från Nike, adidas, Puma, New Balance, Björn Borg och Converse.

Skillnaden på dyra och billiga sneakers

Det kan ibland vara stor skillnad på priset när det kommer till sneakers i olika modeller och från olika märken. Det som då kan skilja de olika åt är hur bra de är för foten sett till exempel dämpning, sula och stabilitet. Dessutom kan materialval, design och hur länge de kan förväntas hålla göra att priset varierar. En lite dyrare sko kan förväntas hålla längre om du sköter den rätt, en par billiga sneakers som används mycket kanske bara håller en säsong eller två.

Rea på sneakers

För att hitta billiga sneakers är det ett bra tips att kolla in vår rea. Efter varje årstid vill vi göra plats för nästa säsongs nyheter och rear då ut skor och kläder och du kan handla till bra pris. Dessutom har vi kontinuerliga erbjudanden och kampanjer där du bland annat kan få 3 för 2 på skor, en generell rabattkod på skor eller kampanj på sneakers online och i butik. Det är alltså ingen dum idé att hålla ögonen öppna på vår sajt och i våra butiker för att kunna göra riktigt fynd.

Mode på våren och hösten

Sneakers är en riktigt stor trend som aldrig verkar gå ur tiden och är populärt de flesta årstider när vädret tillåter. Visst ändras trenderna men i det stora hela är de populära skornahär för att stanna. Just nu är det retroinspirerade riktigt starkt och influenser från 70-. 80- och 90-tal gör sig påmint. Platforms, platåskor, och sneakers inspirerade av låga basketskor och löparskor från tidigare årtionden. Passar in i athleisure-trenden, där sport och mode kombineras, till tights och hoodie eller till vilken vardagsoutfit som helst.

Sneakers online

Köp sneakers till dam, herr och barn på vår e-handel eller i affär. Handlar du online har du fri frakt och fria returer till samtliga butiker men du kan även returnera via posten och få leveranser hemskickade eller till närmaste postombud. Vi har 365 dagars öppet köp så att du kan returnera ett par oanvända skor om de inte passar eller om du ångrar dig.