Köp studsmatta online

En studsmatta är ett bra sätt att hålla hela familjen i rörelse. Barnen kommer ut och aktiverar sig och har dessutom riktigt roligt under tiden. På Intersport kan du köpa studsmattor i olika storlekar, prisklasser och olika format. Oavsett om du är ute efter en stor trampolin för utomhusbruk eller en liten studsmatta att ha inomhus hittar du det hos oss. Efter säsong kan du hitta studsmattor på rea men även bra erbjudanden kontinuerligt för att hitta en prisvärd modell.

Skyddsnät och kantskydd för studsmattor

På alla våra större trampoliner ingår skyddsnät då vi är mån om säkerheten. När både barn och de vuxna känner sig trygga skapas än mer rörelseglädje och fler volter och trick kan övas in. En bra idé är även att kolla så det finns kantskydd för studsmattans nedre delar. Ett skydd som alltså sitter för att ingen ska kunna vara under mattan när någon annan hoppar, något som kan få förödande konsekvenser.

Studsmattor som är bäst i test

På Intersport säljer vi studsmattor från ACON AIR, en producent som enligt många tester på studsmattor är av högsta kvalitet. De har ingen viktgräns, kan användas året om, har upp till fem års garanti och är väldigt hållbar. Detta är egenskaper som ofta gör ACON AIR`s studsmattor till bäst i test i flera tester. En studsmatta av hög kvalitet är en god investering, både för säkerheten, hållbarheten och för att skapa en mer aktiv vardag. Inget är så bra för kropp och själ som att kunna ha roligt samtidigt som du rör på dig och får motion. En lättare väg till välmående är svårt att hitta! Att motionera på trampolin förstärker och tränar skelettet och musklerna och förbättrar din balans, kondition och koordination. En trampolin passar alla åldrar och funkar utmärkt för både för träning och sommarlek.

Aktiviteter för barn

När våren börjar nalkas är en av de bästa sakerna att börja hoppa igen, det fina med många studsmattor idag är dock att de fungerar lika bra året om. Inte nog med fördelarna att man kan hoppa även när vädret egentligen inte tillåtet de vuxna behöver heller inte montera upp och ner trampolinen i början och slutet av säsongen. Att ge sig ut och hoppa med syskon, kompisar och grannar sena sommarkvällar och många eftermiddagar efter fritids och skola är det bästa många barn vet. Många är idag för stillasittande i vardagen och alla sätt att komma ut och röra på sig mer är bra, då är detta en av många roliga aktiviteter för barn. De har ofta mycket kreativitet och hittar på både det ena och det andra i olika lekar och tricks. De lär sig av varandra och kanske kan de till och med lära de vuxna lite hopp, trix och lekar om de vågar sig upp. När du köper en studsmatta hos oss gör du det på vår e-handel. Du kan alltid besöka någon av våra butiker runt om i Sverige för att få råd och hjälp med vilken modell du ska välja. När du beställt den kommer den hemskickad till dig och efter att du monterat den är det bara att börja hoppa.