Sida 1 av 26

Jackor online och i butik

Köp jackor online på intersport.se eller kom in i någon av våra butiker för att hitta bästa jackan där. Här hittar du hållbara, kvalitativa, funktionella och snygga jackor för alla åldrar och målgrupper. Vi har även stort utbud av märkesjackor och flera av marknadens mest populära varumärken. Du hittar bland annat jackor från Peak Perfomance, 8848, Haglöfs, Helly Hansen, Didriksson och J.Lindeberg som är relativt klassiska varumärken för ytterkläder men vi har även jackor från adidas, Nike, Svea, Kari Traa och Craft.

Jackor från McKinley

Vi har även jackor från McKinley som är vårt egna varumärke och endast finns här på Intersport. Där sker design och produktion på huvudkontoret och det är relativt billiga jackor i jämförelse med många andra modeller från de mer kända varumärkena. McKinley är en bra val för dig som letar efter en billig jacka som samtidigt inte vill minska på kvalitet och design. För den som är ute efter billiga märkesjackor är det även en god idé att hålla koll på jackor på rea samt när vi har generella erbjudanden online och i butik. Då kan du fynda erbjudanden med erbjudanden och göra riktigt fynd.

Vinterjacka, vårjacka, höstjacka eller sommarjacka?

När du ska köpa ytterkläder är det bra att utgå från när och hur de ska användas. Vi har allt från vinterjackor, skidjackor, dunjackor och parkas till regnjackor, skaljackor, träningsjackor, vårjackor och höstjackor.

Lager på lager principen

Håll koll på de funktioner som är viktiga för dig, kanske att jackan är vattentät, har andningsfunktion eller är det endast viktigt med en snygg jacka? Ha med dina önskemål och sätt krav för att hitta en modell som passar just dig. För att hålla dig riktigt varm i vinter är det bra att ha rätt lager även undertill. Ett första frukttransporterande lager kan till exempel vara ett underställ eller en funktionströja. Det andra lagret kan vara en fleecetröja eller lättviktsjacka och det tredje ett skyddande lager, till exempel en skaljacka eller kappa beroende på väder och temperatur. Med rätt kläder kan du vara ute oavsett väder och aktivitet. Handla jacka online eller i någon av våra butiker, få den hemskickad, skickad till postombud eller gratis till valfri butik. Köp jacka på Intersport och ta del av vår köpupplevelse som vi jobbar hårt för ska bli så bra som möjligt.