Sida 1 av 12

Damskor från Ecco, Converse, Puma och Timberland mm

Köp damskor online på intersport.se eller i någon Sveriges alla Intersport-butiker. Här hittar du allt från damsneakers, tofflor, kängor och stövlar för dam till träningsskor, walkingskor och löparskor för dam. Vi har ett av marknadens bredaste utbud när det kommer till varumärken för både vardag och träning. Till exempel hittar du adidasskor, skor från Nike, Saucony, Puma, Asics och Reebok. Men även eccoskor, converseskor och skor från Icebug, Timberland och New Balance. Här hittar du mängder av modeller, mönster, design och färger, oavsett om du är ute efter flerfärgade skor, i häftiga mönster, platåskor, eller klassiska vita skor.

Vad skiljer dyra från billiga skor?

På Intersport har vi både dyra och billiga skor, modeller för alla plånböcker. Vi tycker nämligen det är viktigt att alla ska få möjligheten att köpa ett par bra skor. Ibland skiljer det sig inte så mycket beroende på prisklassen, då kanske det främst är efterfrågan på varumärket eller en speciell design som sätter priset. I andra fall är det en kvalitetsfråga och då kan det skilja på såväl materialval, hållbarhet, dämpning och sula. Detta beror lite på vilka skor du köper, ett par tofflor är det sällan lika stor skillnad på som om du väljer mellan ett par dyra och billiga löparskor. När det kommer till sneakers till exempel är det ofta mer en fråga om att hitta snygga skor, något som de flesta leverantörer är medvetna om och lägger krut på.

Rea på skor till dam

Vill du köpa billiga märkesskor eller andra kvalitativa och fotriktiga skor till bra pris är det en god idé att spana in våra skor på rea. För att få plats med nyheter kontinuerligt har vi nämligen skorea där du kan köpa billiga skor och göra riktiga fynd. Inte nog med vår rea, vi har dessutom mer generella erbjudanden då och då under året. Till exempel tre för två på alla skor, generellt erbjudande på skor om 25% eller en mer specifik rabatt på löparskor eller träningsskor med mera antingen i hela kedjan eller för att köpa billiga skor online.

Bekväma och snygga skor

Rätt skor på fötterna tänker man sällan på, har man däremot fått på sig fel skor är det svårt att tänka på annat. Kanske fryser du om fötterna, får skoskav eller ont efter en stund. Att hitta kombinationen av snygga och bekväma skor är olika viktigt för olika personer, vissa är känsligare och vissa går främst på design. Här hittar du skor för alla årstider, allt från vår- och höstskor till sommarskor och vinterskor till dam. Vi har även sportskor anpassade för de flesta sporter, till exempel padelskor, tennisskor, cykelskor, basketskor och fotbollsskor till damer.

Skor till dam online

Köper du skor på Intersport har du alltid 365 dagars öppet köp oavsett och köper du skor på nätet har du fri frakt och friareturer via butik. Du kan själv avgöra hur du betalar dina skor med Klarna och alla som är klubbmedlem på Intersport kan se alla köp på Mina sidor.