Topplista: Merch Sverige
Fotbollsguider

Topplista: Merch Sverige

Kitta dig i blågul merchandise och supporterprodukter.

2 juni 2021

Sverigetröjor, t-shirts & Sverigeprylar

EM närmar sig med stormsteg och årets sommargarderob är given – kitta dig i blågul merchandise och gå all in och stötta Sverige. Du väljer själv om du klär dig i supporterkläder från topp till tå eller kompletterar dina vanliga kläder med lite Sverigeinspirerade inslag.

Sverige supportertröja

Supportertröjan med stort S, ett plagg i funktionsmaterial du nästintill kan bo i under hela mästerskapet och aldrig tröttna på. Välj till tryck på ryggen och skriv ditt eget efternamn eller din stora idol. 

EM tröjan 2021 - Officiella Sverigetröjan

Den officiella Sverigetröjan från adidas är för mer än hejarklacken framför tvn, det är ett minne och en souvenir att plocka fram långt efter att slitsignalerna gått. Lägg till önskat ryggtryck med det officiella trycket på ryggen.

Sverigehalsduk

Med en halsduk i väskan är du alltid redo att ge ditt fulla support! Låt den bara hänga runt halsen, ha den framför ögonen när spänningen blir för olidlig och svinga den runt huvudet för att fira. 

Sverigeprylar och accessoarer

Om du inte vill gå all in i gult och blått finns det mängder av accessoarerna som lyfter hela din outfit; kepsar, flaggor och massa annat kul. Eller varför inte ha med dig ansiktsfärgen och gå loss lite inför matchen - en riktigt humörhöjare kan vi lova!

Gulblå t-shirts

För den som vill ha en mjukare t-shirt, en i reserv om den riktiga blir svettig eller smutsig eller söker en lite billigare sverigetröja finns det flera alternativ med olika tryck, givetvis i gult och blått.

Sverigehoodies

För de senare matcherna, matcherna som inte prickar in 25 grader och strålande sol eller när du vill gömma dig under en huva efter en tuff förlust - då är det skönt med en tjockare sverigetröja med långa ärmar.

Köp en Sverigetröja – stötta din förening!

På Intersport brinner vi för den svenska idrottsrörelsen och för att idrott ska vara för alla. Vi ger tillbaka till föreningar runt om i Sverige som ger barn och unga möjligheter att drömma stort. Välj vilken förening du vill stötta extra under mina uppgifter på Mina sidor så ger vi tillbaka 3% till dem! Självklart får du, precis som vanligt, tillbaka din egen bonus.

Andra 'Fotbollsguider' inlägg