Bauer Performance Fit System
Hockeyguider

Bauer Performance Fit System

Prova ut skridskor med Bauer

Prova ut skridskor med Bauer

Bauer uppdaterar nu möjligheten att prova ut och anpassa dina skridskor för att helt passa dig. Du kan numera välja både skridskon med optimal passform men också den skridsko som bäst passar din spelstil.

Så går en utprovning till

Nya Performance Fit System ger hockeyspelare möjligheten att få både skridskon de vill ha, prestandan de önskar samt passformen de behöver. I utprovningsprocessen ges en större förståelse för spelarens fot. 

Steg ett

Förstå vilken spelartyp och skridsko som passar bäst. Supreme eller Vapor rekommenderas beroende på vilken typ av skridskoåkare du är. Vapor är utformad för att stödja och förstärka agilityrörelser på isen som snäva svängar, snabba start och stopp och kvicka riktningsförändringar. Supreme är utformad för att maximera skäret och skapa mer power i skridskoåkningen

Steg två

Välja storlek vilket gör med hjälp av scannern och tre olika passformer.

  • FIT 1: Låg volym med smal fot och lågt instegsdjup.
  • FIT 2: Mellanhög volym med smal fot och högt instegsdjup.
  • FIT 3: Hög volym med en bred fot och högt instegsdjup.

Varför individanpassade skridskor

Det finns flera fördelar med My Bauer Custom skridskoroch måna olika behov som annars kan göra det svårt att hitta en optimal skridsko. Till exempel om du har olika stolekar på dina fötter, höga vrister, knölar på fel ställen eller välsigt smala eller breda fötter som inte passar med standradläster. Med Performance Fit System kan du dessutom ändra plös, öljetter, inredning och stål helt efter dina egna önskemål samt få ditt eget namn och nummer på plösen 

Utprovning av skridskor i butik

Vi gör My Bauer Custom skridskor i alla våra hockeybutiker. Kontakta din närmaste butik för att göra en scanning och skapa den perfekta skridskon för just dig.

 

Andra 'Hockeyguider' inlägg