Topplista sneakers
Livsstilsguider

Topplista sneakers

Favoriter du inte vill missa från marknadens största varumärken.

Säsongens snyggaste sneakers

Klassiska vita, trendiga chunky sneakers eller färgstarka glädjespridare - alla älskar vi våra sneakers! Men vilka modeller är mest trendiga och populära? Här har vi listat de mest populära från marknadens största varumärken, adidas, Nike, Puma, Björn Borg och New Balance. Se också vår topplista med sneakers till barn

adidassneakers

Three stripes behöver inte förklaras ytterligare - ikoniskt! I adidas sortiment är de klassiska modellerna kombinerade med varianter med varsamt uppdaterade karaktäristiska detaljer, snygga sömnadsdetaljer, kul färginslag och kraftigare sulor.

Vansskor

Med ursprung i nostalgisk 90-tals skatestil har Vans-skorna de senaste åren även tagit sig långt bort från skateramper och urbana streetmiljöer och blivit riktiga klassiker med hög modegrad.

Sneakers från Nike

Nike Air Max är en riktig klassiker vars popularitet aldrig verkar svika, i klassisk utformning eller med en twist! Även flera nyheter syns för säsongen men även uppdaterade versioner av modeller som Venture, Tanjun och olika varianter på Court-modellen som inte låter sig skuggas i första taget.

Sneakers från Puma

Klassiska vita sneakers som aldrig går ur tiden, diskret svarta, sprakande färgbomb som väcker vilken outfit som helst eller en trendig chunky modell. Pumas sneakerssortiment bjuder på allt och lite till.

Asics-sneakers

Asics, det japanska varumärket som främst är fokuserade på ritkigt bra löparskor, har även ett mindre sortiment sneakers. Klassisk design och sportigt uttryck i kombination med några av de bra funktionerna som finns på löparskorna, t.ex. skön ventilation och god dämpning. 

Sneakers från New Balance

Maxad retrokänsla på mockasneakers från New Balance. Varsamt uppdaterad behåller de total charm och nostalgin bubblar.

Sneakers från Björn Borg

Vita sneakers med inslag av en riktigt snygg färg i en kombination av koppar, roséguld och mässing eller klassiskt vitt och svart – det är storsäljarna från Björn Borg!

Levi's-sneakers

En nyhet inom sneakers på Intersport som verkligen tar oss med storm. Karaktäristiska Levi's som gjort sig kända främst genom snygga jeans och plagg i denom har verkligen visat att de inte är att underskatta även när det kommer till sneakers. 

Sportiga strumpor!

Glöm inte att komplettera din look med schyssta strumpor. Helt osynliga eller att de syns riktigt mycket och markerar den sportiga stilen? Eller varför inte något däremellan, oavsett vad du gillar har vi det mesta du söker i strumpväg.

Mängder av sneakers online

På Intersport har vi ett brett utbud av sneakers i mängder av olika färger, modeller och varumärken. Damsneakersherrsneakers och sneakers till barn! För att kuna använda dina nya skor länge tipsar vi i guiden Så tar du hand om dina sneakers om vad du ska tänka på för att vårda dem.

Andra 'Livsstilsguider' inlägg