Topplista sneakers 2021
Livsstilsguider

Topplista sneakers 2021

Favoriter du inte vill missa från marknadens största varumärken.

4 juni 2021

Vårens snyggaste sneakers

Klassiska vita, trendiga chunky sneakers eller färgstarka glädjespridare - alla älskar vi våra sneakers! Men vilka modeller är mest trendiga och populära? Här har vi listat de mest populära från marknadens största varumärken, adidas, Nike, Puma, Björn Borg, New Balance och Converse. Se också vår topplista med sneakers till barn

Sneakers från adidas

Three stripes behöver inte förklaras ytterligare - ikoniskt! I adidas sortiment SS21 är de klassiska modellerna kombinerade med varianter med varsamt uppdaterade karaktäristiska detaljer, snygga sömnadsdetaljer, kul färginslag och kraftigare sulor.

Sneakers från Nike

Nike Air Max är en riktig klassiker vars popularitet aldrig verkar svika, i klassisk utformning eller med en twist! Flera nya utförande syns för våren 2021 men även andra modeller som Venture, Tanjun och olika varianter på Court-modellen som inte låter sig skuggas i första taget.

Sneakers från Puma

Klassiska vita sneakers som aldrig går ur tiden, diskret svarta, sprakande färgbomb som väcker vilken outfit som helst eller en trendig chunky modell. Pumas sneakerssortiment bjuder på allt och lite till.

Sneakers från Björn Borg

Vita sneakers med inslag av en riktigt snygg färg i en kombination av koppar, roséguld och mässing eller klassiskt vitt och svart – det är storsäljarna från Björn Borg!

Sneakers från Converse

Retro retro retro! Ett par converse, en klassiker du kanske redan har hemma sedan många år tillbaka som du kan använda många år framöver eller så slitna att det välbehvligt med ett par nya.

Sneakers från New Balance

Maxad retrokänsla på mockasneakers från New Balance. Varsamt uppdaterad behåller de total charm och nostalgin bubblar.

Levi's-sneakers

En nyhet inom sneakers på Intersport som verkligen tar oss med storm. Karaktäristiska Levi's som gjort sig kända främst genom snygga jeans och plagg i denom har verkligen visat att de inte är att underskatta även när det kommer till sneakers. 

Mängder av sneakers online

På Intersport har vi ett brett utbud av sneakers i mängder av olika färger, modeller och varumärken. Damsneakersherrsneakers och sneakers till barn! För att kuna använda dina nya skor länge tipsar vi i guiden Så tar du hand om dina sneakers om vad du ska tänka på för att vårda dem.

Glöm inte att komplettera din look med schyssta strumpor! 

Andra 'Livsstilsguider' inlägg