Test vattentäta skor till barn
Outdoorguider

Test vattentäta skor till barn

Välj de bästa skorna till dina barn, jämför i vårt test

6 februari 2021

Bästa höstskorna till barn

Barnen är ute oavsett väder och behöver då vattentäta skor som tål det mesta. Det finns många att välja mellan och det är inte helt lätt att veta vilka skor som passar ditt barn bäst. Vi har här testat flera av höstens vattentäta skor för att du enklare ska välja rätt. 

Vattentät vardagssko från McKinley

Praktisk, robust och mångsidig vardagssko med vattentätt membran på ovandelen. God ventilation, smidig känsla och stilren design.

Ordinarie pris: 499:-
Färger: Blå och rosa

Fritidssko från Salomon

Smidig och flexibel fritidssko med vatentätt membran och slitstarkt förstärkt ovandel. Snabbsnörningen gör den enkel och ta på och den greppsäkra yttersulan gör den mångsidig, allt från lek på skolgården till svårare terräng i skogen. 

Ordinarie pris: 799 :-

Prisvärd gummistövel från McKinley

En klassisk gummistövel till ett bra pris. Slitstarkt material och helt vattentät utan foder. Ofta ett förstahandsval om du frågar barnen själva då de är enkla att ta på och av vilket också ger passform därefter. 

Ordinarie pris: 199:-
Färger: Mörkblå, rosa och blå.

Vinterkänga från Viking

Varmfodrad barnkänga som med bra grepp och rustik design fortfarande erhåller låg vikt. Lätt att ta av och på, varmt foder, dämpande mellansula och membran i vattentätt GORE-TEX®. Storlekar även till de små barnen. 

Ordinarie pris: 1099 :-

Kraftfull vintersko från Salomon

En kraftfull och mycket slitstark känga med vattentätt membran och smidig snabbsnörning. Rustik yttersula med grovt mönster för extra bra grepp på de flesta underlag. 

Ordinarie pris: 899:-

Känga från Treksta

Smidig vinterkänga med god pasform, värmande foder och inbyggt vattentätt membran i GORE-TEX®. Bra grepp skapar säkerhet även på våta och ojämna underlag och reflexerna på bakkappan gör att barnen syns bättre i mörkret. 

Ordinarie pris: 899 :-

Vinterkänga från Helly Hansen

Vinterkänga med stort storleksspann för såväl de äldre som de små barnen. Primaloft foder ger en skön värme och Helly Hansens membran Helly tech ger ovandelen total vattentäthet. Denna känga med kardborreband har även bra grepp och extra förstärkning på hälen för att vara extra slitstark. 

Ordinarie pris: 999 :-
Färger: Blå och rosa.

Prisvärd fodrad stövel från McKinley

Fodrad gummistövel i slitstark material för senare höst och hela vintern. Mångsidigheten gör den perfekt för skola, förskola och andra vardagsäventyr Helt vattentät stövel med slitstark yttersula med bra grepp och skön och stabil passform.

Ordinarie pris: 399:-
Färger: Svart och lila.

Andra 'Outdoorguider' inlägg